Stars

Umrla je zvijezda serije 'Moderna obitelj'. Od omiljenog komičara oprostili su se brojni slavni kolege

  • Komičar Fred Willard, poznat i kao Frank Dunphy  u hit seriji 'Modern obitelj',  preminuo je u dobi od 86
  • Lijepim riječima od doajena američke komedije oprostili su se brojni njegovi kolega među kojima su bili i Jimmy Kimmel te Steve Carell
  • Posebno je bila emotivna objava  glumca Jessea Tylera Fergusona, odnosno  Mitchella Pritchetta, koji mu se zahvalio na iskazanoj "genijalnosti" 

U 87. godini života preminuo je američki glumac Fred Willard, domaćoj publici najpoznatiji po svojim ulogama u humorističnim serijama 'Moderna obitelj' i 'Svi vole Raymonda'. Vijest o smrti potvrdila je njegova kći Hope Mulbarger za časopis People. "Moj je otac sinoć mirno preminuo u fantastičnoj dobi od 86 godina. Bio je aktivan, nastavio je raditi i činiti nas sretnima do samog kraja. Jako smo ga voljeli" - kazala je.

Možda vas zanima Trudnoća, padanje, zmije i smrti - evo kako protumačiti 10 najčešćih snova Rubrika Life&style Life&style

Vijest je na društvenim mrežama objavila glumica Jamie Lee Curtis, čiji je suprug Christopher Gust bio dugogodišnji suradnik preminulog komičara, napisavši: "Zbogom gospodinu Fredu Willardu. Kako samo sretni što smo mogli svjedočiti njegovim velikim talentima. Hvala ti što smo se smijali dok nas trbuh nije zabolio. Sad si sa svojom voljenom Mary" - istaknula je u objavi. Njegova supruga Mary preminula je prije dvije godine, a par je u braku dobio tri kćeri.

Od proslavljenog komičara koji je četiri puta bio nominiran za glumačku nagradu Emmy oprostili su se brojni njegovi kolege, a među njima iskaze divljenja prema njegovom radu nisu propustili prenijeti Jimmy Kimmel, Steve Carell, Christina Applegate i Jude Apatow.

Možda vas zanima Ova 4 pitanja će ti otkriti hoće li vaša veza trajati dok vas „smrt ne rastavi“ Rubrika Love&Sex Love&Sex

Posebno je bila dirljiva poruka koju je po saznanju vijesti napisao njegov kolega iz serije 'Moderna obitelj'  Jesse Tyler Ferguson koji je u ovom nagrađivanom sitcomu utemeljio lik Mitchella Pritchett. "Počivaj u miru, dragi Frede Willarde. Uvijek ćeš biti pravi original i jako sam počašćen što su se naši životi ukrstili. Nitko neće moći ni blizu zamijeniti tvoju genijalnost" - napisao je. Proteklih godina Freda smo mogli gledati kao Franka Dunphy, a znakovito je kako smo se u nedavno emitiranoj posljednjoj sezoni serije također oprostili od lika koji je utemeljio.

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    počivao u miru bio je dobar glumac.