Stars

Barbara Kolar dobila šaljivi 'kompliment': "Izgledaš kao Claudia Schiffer za siromašne"

  • Barbara Kolar podijelila je fotografiju na kojoj nasmiješena pozira u haljini i štiklama
  • A otkrila je i od koga je dobila najsmiješniji kometar za ovaj elegantni look
  • Mnogi su komlimentirali i nedavnu promjenu frizure koju je napravila voditeljica ususret jeseni

Voditeljica Barbara Kolar na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena poput djevojčice. "Kaže frendica: 'A ono… Claudia Schiffer za siromašne.' Malo neozbiljnosti nakon ozbiljnih razgovora za @gloria.hr na temu nulte tolerancije na nasilje", napisala je Kolar uz fotografiju te dodala i emotikon koji namiguje. Voditeljičina prijateljica očigledno ima smisla za humor, no vjerujemo kako nije jedina koja Barbaru poistovjećuje sa jednim od najuspješnijih modela svijeta. 

Možda vas zanima Ma tko bi joj dao 51 godinu! Voditeljica Barbara Kolar plijenila pažnju izgledom Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Barbara je na fotografiji nosila crno-bež midi satensku haljinu koju je upotpunila sa bež salonkama. Fotografija je brzo skupila gotovo tisuću lajkova, a pratitelji su joj u komentarima dijelili brojne komplimente na račun izgleda. "Lijepo ti stoji haljina", "Predivna si", "Blistaš", "Diva", "Barbie", samo su neki od komplimenata. Treba li napominjati kako zbog imena, ali i činjenice kako lijepu Barbaru krasi plava kosa i duboke plave oči, mnogi je nazivaju i "Barbie"?

Svjetski stilisti za kosu su se složili: Ovo su najljepše blond nijanse i savršene su za jesen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

Radijska i televizijska voditeljica nedavno se pohvalila i promjenom imidža, točnije novom frizurom. Pozdravila je ljeto i dočekala jesen sa malom promjenom."Ošišala sam se (malo), našminkala (malo)… je li moguće da je ljeto doista završilo?! Ne želim prihvatiti, ali možda malo…", napisala je u opisu fotografije.

Odmah su se počeli redati komentari na njezinu frizuru i izgled: "Lijepa (puno)!", napisala je jedna pratiteljica, "To je Barby, baš zgodna", "Kad imaš oči kao ocean, ljeto nikad nije gotovo", dodali su drugi.

Možda vas zanima Marijana Batinić oprostila se od ljetne garderobe i uskočila u prekrasni kožni baloner Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@rene_bitorajac

Komentari 0