Stars

Ma tko bi joj dao 51 godinu! Voditeljica Barbara Kolar plijenila pažnju izgledom

  • Sinoć je održano svečano otvorenje izložbe fotografija Jadrana Lazića, a voditeljica je bila Barbara Kolar
  • Zabljesnula u dugoj haljini s istaknutim dekolteom, a za izgled prikupila niz komplimenata na društvenim mrežama
  • Kolegica Karmela Vukov- Colić proučila je da izgleda kao "sa slike", a komentar nisu propustile ostaviti ni brojne druge poznate dame

Voditeljica Barbara Kolar objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s filmskim producentom i fotografom Jadranom Lazićem. Ona je nastala prilikom promocije monografije koja slavi 50 godine njegove uistinu impresivne karijere.

Promociju prati i putujuća izložba na kojoj je prezentirano više od 200 uokvirenih autorskih fotografija. Posjetitelji će je moći razgledati u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, gdje je sinoć i svečano otvorena.

Možda vas zanima S kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu? Saznaj na WOLF kongresu Rubrika Life&style Life&style

Program je vodila upravo Barbara, koja je zabljesnula u dugoj zelenoj haljini s istaknutim dekolteom. Izdanje u kojem se 51-godišnjakinja pojavila izazvalo je velik interes među njezinim pratiteljima na društvenim mrežama te su se komplimenti slijevali sa svih strana. "Izgledaš perfektno", "Prekrasna si", "Izgledaš nevjerojatno", samo su neki od komentara koji su se ponavljali ispod objave.

Severina nam je otkrila na što je posebno slaba kada je u pitanju moda

 | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Josip Regovic/PIXSELL Barbara Kolar i Marija Vidović

Možda vas zanima Barbara Kolar objavila fotku kakvu se mnoge njezine kolegice ne bi usudile Rubrika Stars Stars

Voditeljičina pojava jednog je pratitelja natjerala i da joj posveti stihove pa je u komentaru naveo: "Tvoja ljepota hipnotizira, tvoj seksepil je nestvaran, tvoj šarm mami osmijeh na lice, tvoja karizma osvaja i plijeni sve oko tebe, oduzima dah, ti si fantazija koja živi u snovima."

Fotografiju su prokomentirale i brojne poznate dame, uključujući dizajnericu Mirjanu Mikulec, voditeljicu Ivanu Mišerić i pjevačicu Ivanu Husar. Da je "kao sa slike" voditeljici je poručila njezina kolegica Karmela Vukov-Colić, dok je pjevačica Antonija Matković Šerić jednostavno zaključila da "izgleda wow".

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0