Stars

Barbara Kolar objavila fotku kakvu se mnoge njezine kolegice ne bi usudile

  • Barbara Kolar na svom Instagram profilu objavila je "nespeglanu" fotku
  • Na njezinom se licu vidi baš svaka bora - mnoge se žene, posebno poznate to ne bi usudile
  • Voditeljici hvala na tome, ovakvo prihvaćanje godina koje neminovno idu osnažujuće je za sve žene

Show "Zvijezde pjevaju" je završen, no o Barbari Kolar se ne prestaje pričati. Prije nekoliko dana vijest je bila kako nakon mnogo godina prelazi na novi posao - baš od danas voditeljicu možemo slušati na Gold FM-u i to radnim danom od 9 do 13 sati! 

Barbara koja se u središtu pozornosti našla ipak najviše zahvaljujući "Zvijezdama" tu je pozornost stoički podnosila. Puno se komentiralo njezinu liniju (opet!), toalete koje je nosila, koliko joj je dubok deklote... Ukratko o njezinu se izgled mnogo više pričalo nego o tome koliko dobro radi svoj posao, pametna je, profesionalna, vickasta. Na svoj je duhoviti i nepokolebljivi način Barbara i ovaj puta odgovarala, dokazujući kako nema problema ni sa svojim kilama, ni godinama, ni borama. 

Možda vas zanima Ovaj dio tijela najviše je podložan isušivanju zimi - evo što možeš učiniti Rubrika Beauty Beauty

Dokazuje to i njezina nova objava na Instagramu. Na slici je Barbara sa svojom king Charles španijelkom Lolom koju drži u naručju, smije se, a na licu joj se vidi naš svaka bora. Oh, malo je žena, koje bi objavile takvu fotku, posebno poznatih. Radili bi filteri na najjače.

Inače, fotka je snimljena za Barbarin intervju za Novi list, a snimio ju je Davor Kovačević, kao što je voditeljica i napisala. Spomenuti intervju se isplati i pročitati jer ima doista zabavnih trenutaka, na primjer kad govori o spornom dekolteu iz polufinalne večeri showa na koji je bilo doista svakakvih komentara pa tako i o "spuštenim" grudima i kaže: "Možda su zapravo premale da bi se uopće što imalo objesiti, haha. Ali to i nije toaleta za žene s bujnim poprsjem, zamislite tek dramu da je sa svih strana nešto ispadalo!?

Možda vas zanima Barbara Kolar pokazala haljinu za polufinale showa 'Zvijezde pjevaju', dekolte je... fascinantan? Rubrika Stars Stars

Jednako tako kao tada dekolte, Barbara je bez sustezanja pokazala i bore na licu i hvala joj na tome. Ohrabrujuće za sve žene. Unatoč idealu vječne mladosti utkanom u društvenu svijest - svi starimo i nema smisla zbog toga očajavati. Više nam se sviđa ideja da su najbolje one godine koje upravo proživljavamo... Ma koliko bora imale, a naše tijelo pokazivalo i svoje nesavršenosti. 

Photo: Instagram@joannajkenny

Komentari 0