Stars

Prepoznaješ li poznatu Hrvaticu koju smo jučer gledali u 'Zvijezde pjevaju'?

  • Jučer je počela nova, deveta sezona zabavnog HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju'
  • Voditeljica Barbara Kolar oduševila je gledatelje u dugoj crnoj haljini koja je naglasila njezin struk
  • U showu je nastupilo osam poznatih parova, a na kraju prve emisije najviše bodova je imao komičar Ivan Šarić

Mnoge poznate osobe iz domaćeg javnog života nekom prilikom su stavile sliku iz djetinjstva na svoje društvene mreže. Jedna od njih je i plavokosa televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar (50) kojoj je povod bio okrugli rođendan, a na crno - bijeloj fotografiji imamo prilike vidjeti kako je izgledala kao beba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Dolaskom jesenskih dana, na male ekrane vratile su se i zabavne emisije koje smo pratili prijašnjih godina. Jedna od njih je i zabavan HRT-ov show 'Zvijezde pjevaju' u kojem nastupa osam poznatih Hrvata sa svojim mentorima. Kao i prijašnjih godina i ove godine emisiju vode Barbara Kolar i Duško Ćurlić koji su se svih ovih godina pokazali kao odličan dvojac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar) on

Barbarina linija već godinama izaziva reakcije gledatelja, a sinoć je zablistala u dugoj crnoj haljini na jedno rame koja je istaknula njezin, nikad tanji, struk. Stajling zgodne voditeljice oduševio je mnoge te su prštale pohvale za izgled. Osim što je Barbara dobila pohvale za izgled, natjecatelji su dobili pohvale i kritike članova žirija u čijem sastavu su ove godine Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Jurica Pađen te Marko Tolja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvijezde pjevaju HRT (@zvijezdepjevaju) on

Možda vas zanima Ispovijesti Ivane Kindl: Puno sam razmišljala o djeci i na kraju sam odlučila... Rubrika Stars Stars

Što se kandidata tiče, najveći broj ocjena dobio je komičar Ivan Šarić koji je nastupio s mentoricom Larom Antić Prskalo. Osim Ivana i Lare. ove sezone gledamo još sedam parova koji će nas iz emisije u emisiju počastiti svojim izvedbama poznatih pjesama. Ove godine najveći broj kandidata dolazi iz glumačkog svijeta pa tako možemo gledati Borisa Svrtana u duetu s Leom Mijatović, Marka Petrić s Ginom Victorijom Damjanović, glumicu i redateljicu Ariju Rizvić s mentorom Markom Kutlićem te Doru Fišter koja nastupa s Bojanom Jambrošićem. Osim glumaca, nastupat će i dva HRT-ova lica - voditelj Damir Smrtić s mentoricom Ivanom Kindl te meteorologinja Kristina Klemenčić Novinc koju će voditi Vlado Kalember, a ne možemo ne spomenuti ni bivšu Miss Hrvatske, a danas poduzetnicu Josipu Kusić koja pjeva sa Sandijem Cenovim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0