Beauty
Jesen donosi fanatastične blond nijanse

Svjetski stilisti za kosu su se složili: Ovo su najljepše blond nijanse i savršene su za jesen!

  • Ususret jeseni mnoge se odlučuju na promjenu boje kose i obično potamnjuju svoje vlasi
  • Ipak, ovosezonski trendovi dopuštaju nam da krenemo suprotnim smjerom – istovremeno slatke i seksi plavuše!
  • Svjetski stilisti za kosu otkrili su koje su to blond nijanse najljepše i idealne za osvježavanje tmurnijih jesenskih dana 

Ako si pomislila da su svijetle nijanse kose rezervirane uglavnom za topliji dio godine, sjajni primjeri promjena frizura celebova mogli bi tee razuvjeriti. Nekoliko poznatih brineta baš je prelaskom u jesen odlučilo svoju kosu obojati u plavo, a za to su se pobrinuli neki od najvećih svjetskih stilista za kosu. 

Možda vas zanima Plavuša, ali kakva! U modi je platinasta boja kose nazvana po slavnoj glumici Rubrika Beauty Beauty

Mnogima se svidjela promjena Khloe Kardashian koja se ovaj tjedan nakon prirodnijih nijansi vratila blond boji i to pepeljasto plavoj s platinastim pramenovima. 

Ako si ljubiteljica nešto prirodnijih plavih nijansi onda će ti svidjeti i ostale nijanse za koje su svjetski stilisti najavili da će biti veliki hit, a ujedno ih smatraju i najljepšima. 

Sakriveno u nekoliko sekundi: znamo najbolji trik protiv sijede kose i neobojenog korijena

Blond 70-ih će se vratiti na velika vrata što značio da će posebno biti popularni zlatni ‘medeni tonovi’ kose koji odlično odgovaraju frizurama sa zavjesa šiškama i opuštenom boemskom teksturom kose kakva se nosila u tom razdoblju. 

Povratak će zabilježiti i 90-e, točnije ‘Pamela Anderson blond’ - svijetli blond s bisernim pramenovima koji stvara odlično ravnotežu između toplih i hladnih tonova. Stilisti smatraju kako je takva baby verzija blonda istovremena slatka i seksi

Kako ti se sviđaju ove nijanse? 

Photo: Instagram/@haileesteinfeld

Komentari 0