Stars

Andrea Andrassy kao Kiborg u Maked Singeru: "Lagala sam Antoniji da sam Španjolskoj, a stajala sam pokraj nje"

  • U trećoj emisiji 'Masked Singer' otkriveno je tko je Kiborg, iza zlatnog outfita skrivala se spisateljica, blogerica i kolumnistica miss7 Andrea Andrassy
  • Andrei je najgore bilo "muljati" prijateljicu Antoniju Blaće - Antonijino lice kad je shvatila tko je ispod maske je nezaboravno
  • "Oprosti što ti lažem već neko vrijeme", rekla je Andrea Antoniji Blaće nakon što je skinula masku 

U sinoćnjoj epizodi popularnog showa 'Masked Singer' preostalih 10 maskiranih zvijezda ponovno se našlo u zanimljivim pjevačkim dvobojima. Voditeljica Antonija Blaće na početku emisije pozdravila je publiku i detektive Enisa Bešlagića, Idu Prester, Antoniju Mandić i Borka Perića, a potom najavila nove pjevačke dvoboje.

Možda vas zanima Iz “Masked Singera” ispao Galeb Emir, a svi se pitaju je li baš Severina u kostimu Dalmatinke Rubrika Stars Stars

Neke su maske već napustile show, poput pjevača Senne M, koji se skrivao se ispod maske Balthazara, a Emir Hadžihafizbegović skinuo je prošle subote svoju masku Galeba. U trećoj emisiji otkriveno je tko je Kiborg. Iza zlatnog kostima našla se naša spisateljica, komičarka i blogerica Andrea Andrassy. 

Posljednji dvoboj večeri bio je rezerviran upravo za Kiborga i Slatkača. "Drago mi je da su prepoznali moju toplinu. Doduše, možda mi se samo pregrijao sustav! Danas su mi ugradili čip za španjolski", poručio je detektivima Kiborg pa otpjevao hit 'Despacito'. "Oprosti što ti lažem već neko vrijeme'", rekla je Andrea Antoniji Blaće nakon što je skinula masku. Influencerica i kolumnistica otkrila je kako joj je najteže bilo "muljati" Antoniju Blaće. 

Antonija Blaće našalila se s "kućnom maskom": “Ja sam jako ozbiljno shvatila ovo s maskama”

"Normalno da sam vam morala lagat, takva su pravila - najteže je bilo muljat Antoniju Blaće koja je za vrijeme probe mislila da sam još Španjolskoj, a stajala sam pored nje na pozornici. Napisat ću vam u sljedećoj kolumni kako izgleda cijeli proces skrivanja i sve detalje, a sad se idem dopisivat s mojom prijateljicom Marinom koju sam neki dan gledala u oči dok mi je objašnjavala da sam ja sigurno Kiborg jer dižemo palac na isti način - i morala se pravit da ne znam o čemu priča", napisala je Andrea u svojoj objavi na Instagramu.

Prijateljica Antonija nije joj zamjerila jer je bila odlična na pozornici. "Sve ti je oprošteno jer si razvalila! U moju obranu kako to nisam skužila svoju prijateljicu - mustra mi je lagala da je tjedan dana duže u Španjolskoj nego što je zbilja bila, a tragove i priloge o izvođačima ni ne vidim jer sam iza pozornice", poručila joj je Antonija.

Antonija Blaće Možda vas zanima Antonija Blaće u uređenju walk-in ormara, sna svake žene, premašila očekivanja: Izgleda filmski, savršenstvo! Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@kourtneykardash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    svašta na dalekovidnici....kičetaj na entu