Stars

Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon fatalne nesreće: "Nisam povukao okidač!"

  • Alec Baldwin gostovao je u emisiji kako bi objasnio što se točno dogodilo na dan kad je slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins
  • Cijeli će intervju biti prikazan tek uskoro, a u najavi je glumac priznao kako uopće nije povukao okidač!
  • Nakon toga svoj je Twitter račun stavio na privatne postavke i ponovno se povukao, barem nakratko, iz javnosti

Alec Baldwin gostovao je u američkoj emisiji 20/20 kako bi se službeno osvrnuo na fatalnu nesreću iz listopada u kojoj je usmrtio snimateljicu filma Rust na kojem je radio.

Bio je to njegov prvi intervju od nesretnog događaja, a emisija će biti prikazana danas na programu ABC-a. Ipak, neki su detalji već otkriveni, pa je tako glumac voditelju Georgeu Stephanopoulosu priznao kako uopće nije povukao okidač.

 

Pištolj kojim je 63-godišnji Alec ubio filmašicu Halynu Hutchins i ozlijedio snimatelja Joela Souza bio je napunjen mecima, no prekasno se shvatilo da nije riječ o rekvizitu. Kad ga je voditelj upitao je li povukao okidač, slavni je glumac oštro opovrgnuo te navode.

 

 

"Okidač nije bio povučen. Ja ga nisam povukao. Nikada ne bih usmjerio pištolj u nekoga i povukao okidač, nikada", izjavio je u razgovoru.

Možda vas zanima Na filmskom setu Alec Baldwin ubio ženu hicem iz pištolja i ranio redatelja Rubrika Stars Stars

Ipak, najava emisije nije pokazala i ostatak intervjua niti odgovor na pitanje voditelja glumcu o tome što misli da se doista dogodilo. Stoga, cijelo objašnjenje o tome kako je pištolj ispalio metke nam još nije dostupno. Baldwin je također dodao da ne zna kako je metak dospio u pištolj koji je ionako trebao biti samo rekvizit.

Možda vas zanima Zna se tko je Alecu Baldwinu u ruke dao ubojiti pištolj: "I prije je bilo gafova" Rubrika Life&style Life&style

Kroz suze se prisjetio koliko su svi voljeli i poštivali preminulu filmašicu. "Netko je stavio pravi metak u pištolj. Metak koji uopće nije trebao biti na tome mjestu", objasnio je. "Još uvijek mi je teško vjerovati. Uopće mi se ne čini stvarnim", dodao je glumac.

George Stephanopoulos, 60-godišnji voditelj, u showu Good Morning America izjavio je da mu je ovo bio najintenzivniji intervju u dosadašnjoj karijeri. "Kao što možete zamisliti, on je izmučen. Ali je ujedno i iskren i odgovorio mi je na svako pitanje", rekao je za glumca koji je prije toga o nesreći progovorio samo na Twitteru dan nakon snimateljičine smrti.

U intervjuu je Baldwin objasnio i zašto mu je toliko trebalo da javno progovori, ali i kako je odgovorio glumcima, poput Georgea Clooneyja, koji su rekli da prije snimanja na setu uvijek provjere pištolje koje koriste.

Nakon što je intervju najavljen, Baldwin je svoj Twitter račun privatizirao i barem se nakratko, izgleda, povukao iz javnosti.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0