Stars

Obiteljske fotografije Aleca Baldwina s proslave Halloweena podijelile internet, jesu li baš trebali to objaviti?

  • Prije 10-ak dana svijet je šokirala vijest o strašnoj nesreći na snimanju filma u Novom Meksiku
  • Poznati holivudski glumac Alec Baldwin usmrtio je direktoricu snimanja i ranio još jednog čovjeka pucavši iz pištolja u kojem su bili pravi meci
  • Iako je javnost odmah stala uz njega u ovoj tragičnoj nesreći, nakon objave njegove supruge s proslave Halloweena brojni imaju podijeljena mišljenja

Poznati američki glumac Alec Baldwin 22. listopada je usmrtio ženu i ranio muškarca na filmskom setu u Novom Meksiku. Vijest o ovom stravičnom događaju šokirala je javnost i istog trena su počela nagađanja kako je uopće moguće da su u pištolju bili pravi meci te tko je odgovoran za ovu tragediju. 

Na filmskom setu Alec Baldwin ubio ženu hicem iz pištolja i ranio redatelja

Javnost je vrlo brzo stala u obranu šokiranog glumca, suosjećajući s njime i onime što mora proživljavati, a poruke podrške su mu pružili i slavni kolege. 

Na objavu na Twitteru u kojoj je Alec Baldwin napisao kako je u kontaktu s mužem preminule Halyne, te kako mu je srce slomljeno, Nancy Sinatra je napisala: "Alec, ti si drag, ljubazan čovjek koji nikoga ne bi namjerno povrijedio. Znam da nikada nećeš preboljeti ovo, ali pokušaj se sjetiti da je to bila užasna nesreća, katastrofalna tragedija za koju nisi kriv. Užasno mi je žao svih vas."

Možda vas zanima Zna se tko je Alecu Baldwinu u ruke dao ubojiti pištolj: "I prije je bilo gafova" Rubrika Life&style Life&style

Brojne poruke podrške stizale su ne samo Alecu već i njegovoj ženi Hilariji koja mu je kroz čitavu tragediju najveća podrška te je i sama na Instagramu objavila poruku sućuti obitelji preminule, kao i fotografiju na kojoj drži muževu ruku uz poruku: "Volim te i ovdje sam."

Ispod svake objave dobila je mnoštvo komentara podrške i ljubavi svojih prijatelja i pratitelja. Međutim, njena zadnja objava podijelila je javnost. Naime, Hilaria je objavila seriju fotografija čitave obitelji, uključujući i Aleca, koji su obilježili Halloween maskirajući se. U objavi je napisala: "Malo je reći da je bilo izazovno biti roditelj tijekom ovog razdoblja. Danas smo se okupili da bismo proslavili blagdan. Spremanje u posljednji čas...malo eksperimentiranja...ali su bili toliko sretni i ugrijali mamino srce. Sretna Noć vještica od Baldwina."

I dok ih je dio obožavatelja i prijatelja podržao i stao uz njih napisavši da ih je lijepo vidjeti zajedno, nisu svi pokazali razumijevanje za odluku obitelji da slavi Noć vještica tako brzo nakon tragedije, u vrijeme dok se provodi istraga nad čitavim slučajem. Britanski novinar i televizijska ličnost Piers Morgan komentirao je na svom Twitteru: "Užasno neosjetljivo".

 

Velik dio komentara odnosio se na osudu obitelji Baldwin što uopće slavi Halloween dok su im drugi samo zamjerali objavljivanje na društvenim mrežama. "Ne razumijem. Čak i da je slavna osoba i želi svijetu pokazati svoju Noć vještica, zašto biste to učinili nakon tragedije koja se upravo dogodila. Nije u redu," napisao je jedan korisnik.

Još jedan korisnik društvenih mreža istaknuo je kako će sin preminule Halynin i dalje biti u žalosti za svojom majkom, rekavši: "Djeca Baldwin apsolutno bi trebala uživati u Noć vještica. Ove godine, međutim, #hilariabaldwin je trebala držati svoje svečanosti (i sebe) izvan društvenih mreža. Halinin sin nije uspio uživati u ovom blagdanu. Slavi bez objavljivanja, Hillary. To je doslovno najmanje što možeš učiniti."

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    jadno zena je ubijena oni se zabavljaju