Stars

Adele je otvorila dušu Jamesu Cordenu i zaplakala: "Ti si se brinuo za mene nakon što sam se razvela..."

  • Adeje je gostovala u posljednjoj epizodi 'Carpool Karaoka' Jamesa Cordena i tom prilikom otvorila dušu prisjetivši se teških trenutaka kroz koje je prolazila kada je u showu gostovala posljednj put
  • Tada je nastojala prebroditi razvod od Simona Koneckog, a priznala je da su joj upravo James i njegova supruga Julia bili najveći oslonci u teškim trenucima
  • Adele je prvi put priznala i da je stih njezine pjesme 'I Drink Wine' inspiriran Jamesom koji joj se tada bio obratio za savjet, i sam prolazeći kroz teško razdoblje

U najnovijoj 'Carpool Karaoke' epizodi James Corden je ugostio Adele, a između ostaloga, dotaknuli su se njezinog razvoda od Simona Koneckog kroz koji je prolazila kada se u popularnom showu pojavila posljednji put. Adele je Jamesu otvorila dušu i briznula u plač, pokazavši koliko joj je ovo još uvijek bolna tema, iako je sada već odavno iza nje.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

Iako je cijeli razgovor krenuo u veselom tonu, raspoloženje se ubrzo promijenilo kada je dobitnica Grammyja otkrila da joj je upravo James, koji je i sam nastojao suspregnuti suze, pomogao prebroditi najteže trenutke kada su zajedno otišli na odmor. Ovom je prilikom prvi put otkrila da je stih njezine pjesme 'I Drink Wine' inspiriran Jamesom koji joj se bio obratio za savjet, budući je i sam prolazio kroz teško životno razdoblje.

"Stih je inspiriran razgovorom koji smo ti i ja vodili, bilo je to 4. siječnja 2020., i bili smo na odmoru zajedno s djecom...'" započela je Adele.

"Bili smo na putu doma i moje se raspoloženje promijenilo, i bila je to prva godina da sam se osjećala odgovornom za samu sebe, jer sam odrasla osoba, za razliku od godine prije kada sam ostavila Simona i kada ste ti i Jules i djeca brinuli o meni i Angelu,' priznala je briznuvši u plač.

"I sve si uvijek radio s humorom i znao si reći: 'Sretno s tim!', čemu god da sam težila. Uvijek si bio takav, i ponašao se kao odrasla osoba. Ti i Julia ste mi uvijek davali savjete", dodala je.

Možda vas zanima Adele je svijet osvojila glazbom, a uskoro bi mogla i svojom linijom parfema, rublja i nakita Rubrika Stars Stars

Adele je priznala i da se, kada je James pitao nju za savjet, nagovještajući da nije zadovoljan svojim životom u Americi, zbog toga osjećala nesigurno.

"Osjećala sam se nesigurno jer si se ti osjećao nesigurno, jer si ti uvijek bio odrasla osoba u našem odnosu, još otkako sam imala 21. A onda sam otišla u studio nekoliko tjedana kasnije, i napisala sam ovo i otpjevala na svom telefonu i poslala ti to i sjećam se da si rekao: 'Točno tako sam se osjećao'", otkrila je.

"To je bilo sve što sam osjećao tog dana. Bio sam šokiran time kako si uspjela sažeti sve što sam ja osjećao, i... život, i pretočiti to u stih", dodao je James.

Možda vas zanima Adele otkrila velike stvari: "Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njim, želim još djece" Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0