Stars

Adele je i službeno pokazala svog dečka ljepotana, pogledaj kakve je fotografije objavila

  • Pjevačica je svoju vezu potvrdila nizom fotografija u stilu J.Lo
  • Adele je službeno potvrdila vezu na Instagramu sa svojim novim dečkom, ljepotanom Rich Paulom
  • Crno-bijela fotografija koju je pjevačica objavila prikazuje par u elegantnim izdanjima

Adele je podijelila fotografiju na društvenim mrežama sa svojim dečkom, Rich Paulom. Pjevačica je na svom Instagramu pokazala elegantan crno-bijeli selfi sebe i sportskog agenta. Slika je snimljena na vjenčanju košarkaške zvijezde Anthonyja Davisa u Los Angelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Britanska pjevačica Adele smršavjela je 45 kilograma Možda vas zanima Adele pokazala svoju vitku liniju u minici, svi su oduševljeni njezinim istreniranim nogama! Rubrika Stars Stars

Britanska zvijezda postavila je niz fotografija koji prikazuje njezinu odjeću s vjenčanja. Nosila je crnu haljinu s bijelim puf rukavima preko ramena u obliku oblaka, a nosila je i velike zlatno-biserne naušnice. Proslavljeni sportski agent, koji predstavlja LeBrona Jamesa, Bena Simmonsa i još hrpu poznatih sportskih ikona, za ovaj je događaj odjenuo klasični smoking.

Kakav holivudski zaplet! Demi Moore i John Travolta su u vezi, a spojio ih je njezin bivši suprug

Pjevačicu (33) su prvi put povezali s Paulom (39) prije dva mjeseca, kada je par prisustvovao utakmici NBA finala u Phoenixu. Adele je prethodno bila povezana s reperom Skeptom nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine. Ona i Konecki dijele osmogodišnjeg sina Angela Adkinsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Od javnih pojavljivanja, par je viđen kako večera u restoranima u Los Angelesu i New Yorku. Također su prošlog mjeseca prisustvovali proslavi 35. rođendana supruge LeBrona Jamesa, Savannah James, na kojoj je pop zvijezda uhvaćena kako repa i pleše.

Jennifer Lopez i Ben Affleck Možda vas zanima Znamo da su zaljubljeni ali Jennifer i Ben su napravili baš neobičnu gestu koju nitko nije očekivao Rubrika Stars Stars

Osim što je potvrdila novi zvjezdani par, pjevačicina objava učvrstila je i trend otkrivanja odnosa koji je Jennifer Lopez pokrenula ovog ljeta. J.Lo objavila je ponovno obnavljanje ljubavi s Benom Affleckom objavivši njihovu zajedničku fotografiju u nizu rođendanskih fotografija. Čini se kako je ovo sada moderan trend objave novih ljubavi.

 

Photo: Instagram@kraljevskikolaci

Komentari 0