Stars
Jennifer Lopez i Ben Affleck

Znamo da su zaljubljeni ali Jennifer i Ben su napravili baš neobičnu gestu koju nitko nije očekivao

  • Sa svojim obnovljenom romansom Jennifer Lopez i Ben Affleck već su izašli u javnost, ali i dalje pronalaze načine da zadrže fokus na sebi
  • Njihovo najnoviji potez na Met Gali podijelio je internet 
  • Jedni misle kako par pokazuje da je vezu odveo na novu razinu, dok se drugi još uvijek češkaju po glavi nakon prizora

Trebalo im je 17 dugih godina da obnove svoju romancu a sada kada su to napokon i napravili Jennifer Lopez i Ben Affleck, čini se, jako se trude nadoknaditi propušteno. Ljubavni par se ne razdvaja, a 49-godišnji glumac latino divu ovih dana prati u stopu - pojavili su se na Filmski festivalu u Veneciji, a zajedno su i pozirali na modnom događaju Met Gali. Ako je netko iole posumnjao u njihove iskrene ljubavne namjere, neobičnim i spontanim potezima Bennifer ih je sada imao prilike sasvim razuvjeriti.

Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili su svoju romacu Možda vas zanima Nakon predivnog prvog zaručničkog prstena sprema li se Ben dati J.Lo novi? Fotke tako pokazuju Rubrika Stars Stars

Naime, mediji su se ponajprije raspisali o instinktivnom potezu Bena kojim je zaštitio svoju dragu od zaluđenog obožavatelja ispred zračne luke marco Polo u Veneciji po povratku s filmskog festivala. Opčinjeni fan previše se približio 52-godišnjoj pjevačici pokušavši je dotaknuti, ali brzo je reagirao Ben te obožavatelja spriječio u njegovome naumu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Instinktivni potez (ipak je odigrao ulogu Batmana) kojim je zaštitio svoju dragu mnogi korisnici mreža opisali su romantičnim i čistim dokazom da Ben istinski voli svoju djevojku

Događa se i najboljima: J.Lo. oduševila raskošnim D&G izdanjem ali potkrao joj se veliki modni gaf!

No, ipak posljednji potez na koji su se par odlučio prilikom zajedničkog opjavljivanja ovogodišnjoj Met Gali zbunili su mnoge. 
Ben i Jennifer izašli su na crveni tepih  odvojeno, a zatim su nakon susreta pred kamerama u zatvorenome odlučili izmijeniti nježnosti – s maskama na licu! Par se zagrlio a zatim su se poljubili preko maski koje su vješto uparili a svojim outfitima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Mnogi su ovaj čin pred kamerama proglasili najdojmljivijim trenutkom na Met Gali. ''Slika vrijedi tisuće riječi'', pisalo je na web izdanju Voguea. 

Ovo je bio prvi zajednički dolazak na Met Galu za Bennifer, a neki parovi upravo ovaj trenutak biraju kako bi svoj odnos službeno predstavili jasnosti. 

I ova Met Gala je miks izvrsne mode, kiča i ludorija, od kaubojke JLo do Kim Kardashian bez lica

Iako su Ben i Jennifer dali do znanja već ranije da su obnovili svoju romansu mnogi misle da su svoju vezu pred javnost htjeli odvesti na još višu razinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ms. T (@tea.xo.xo)

No, nekim korisnicima internet ovakva prizor nema smisla i zapravo smatraju kako bi sretni golupčići u javnosti trebali nastupati odmjerenije.

Što ti misliš?

Inače, par je uskladio i svoje modne outfite - oboje su se odlučili za Ralph Laurena, (Ben za smoking, a Jennifer izazovan outfit u duhu kaubojke) kako bi utjelovili ovogodišnju tematu Met Gale - američku neovisnost. 

Photo: DPA

Komentari 0