Native sadržaj

Za samo nekoliko minuta kreativnosti osvoji poklon karticu Arena Centra u vrijednosti 100 eura!

  • miss7 i Arena Centar pokreću projekt 'Što žene žele?'
  • Želimo bolje upoznati vaše želje, ali vas i nagraditi
  • Ispunite anketu, odgovorite na nagradno pitanje jer najkreativniji odgovor nagrađujemo poklon karticom Arena Centra! 

Uživamo u interakciji s vama i, iskreno, nikad nam nije dosta vaših likeova, komentara ni prijedloga. Sada želimo doznati nešto više o vašim željama i pozivamo vas da ih podijelite s nama. miss7 u suradnji s Arena Centrom, omiljenom shopping destinacijom missica, pokreće projekt 'Što žene žele?' kako bismo se još bolje upoznali. Zanima nas što želite... Je li to bolji posao, zeleniji okoliš, rafiniraniji modni stil, bolje obrazovanje, više putovanja, bolja prehrana, savršen make up, vrhunska forma ili personalizirana zdrava prehrana... Vjerujemo da je želja mnogo i podijelite ih s nama jer, kako je rekla Madonna: "Mnogi ljudi se ustručavaju reći što žele. I zato ne dobiju ono što žele". 

 | Autor:

Recite nam što želite u kratkoj anketi, neće vam oduzeti puno vremena, a njome dobivate šansu osvojiti poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 100 eura!  
Anketu možete ispuniti od 22.5.2023. do 4.6.2023. u ponoć, a osoba koja da najkreativniji odgovor na nagradno pitanje osvaja ovu super nagradu. 

No, ovdje se naše ''putovanje'' ne završava. Nakon što saznamo što žene žele, donosimo seriju članaka koji će se temeljiti upravo na vašim odgovorima. Osluškujemo vaše potrebe i donosimo savjete i rješenja za iste, a pripremili smo i još super nagrada za vas. Stoga nas pratite i dalje!

Ispunite anketu OVDJE

Pravila nagradnog natječaja

 

Poštovani, nagradni natječaj je zabvršio, pobjednica je  Emily Vrkić. 

 

Photo: None

Komentari 0