Native sadržaj

Pronašli smo najbolje ideje za last minute blagdansku kupovinu

  • Ako si i ti među onima koja poklone kupuju u zadnji čas, pronašli smo super ideje s kojima nećeš pogriješiti!
  • Poklone za obitelj, prijatelje ili kolege na poslu, sve ih možeš pronaći na jednom mjestu.
  • Ove godine zakorači u blagdanske dane bez stresa sa savršenim poklonima.

Svake godine imaš isti plan, organizirati se i kupiti poklone na vrijeme, ipak uvijek se planovi promjene pa poklone kupuješ u zadnji čas. Ne brini, nisi jedina! Blagdansko doba uvijek donosi strku, a potraga za savršenim poklonima nije jednostavna. Baš zbog toga smo pronašli fantastične last minute poklone koji će razveseliti one koje voliš.

Tehnologija s kojom nećeš pogriješiti

Gadgeti, pametni satovi, novi mobitel ili dodaci za laptop pokloni su s kojima ne možeš pogriješiti. Ne samo da su super poklon, već su i funkcionalni. Svi ih trebaju, svi im se vesele i sigurno će ih dugo koristiti. 

 | Autor: Instar informatika, Amazfit GTS 4 pametni sat; Instar informatika, Logitech slušalice; iStyle, iPhone 15 Plus

Kozmetika za hladne dane

U hladnijim mjesecima naša koža treba više njege, a baš to može bit tvoj as iz rukava ovih blagdana. Ako znaš da tvoje drage osobe vole kozmetiku ne trebaš puno razmišljati. Kupi im neku novu kremu koju još nemaju, nešto što si već dugo vremena žele kupiti ili pak odaberi proizvod koji godinama obožavaju. Sigurno ćeš ih razveseliti!

 | Autor: L'Occitane Krema za ruke Noble Epine; dm, BIODERMA Atoderm ulje za tuširanje; Douglas, The Ordinary Retinol 0.5% In Squalane Tretman za njegu lica

Knjige su najljepši poklon

Od malih nogu nas uče kako su knjige najljepši poklon, a to stvarno i jesu! Poklon je to koji će tvoje drage osobe moći otvoriti bezbroj puta, a uvijek će ih razveseliti. Krimići, ljubići, publicistika ili znanstvena fantastika, sve su to odlični žanrovi koji će se ove godine naći pod borom.

 | Autor: Hoću knjigu; Božićna priča, Charles Dickens; Japansko umijeće sretnog življenja, Scott Haas; Lovci sakupljači, Davor Rostuhar

Topla obuća i odjeća

Kaže se da tople čarape nitko ne kupuje sam, nego da to svi dobiju kao poklon pod borom. Nije to ni daleko od istine! Sigurno si jednom dobila toplu pidžamu ili čarape kao blagdanski poklon, a ove godine možeš i ti kupiti takav poklon svojim ukućanima. Nema ljepše od hladnih dana u kojima nas griju tople čarape pod dekicom. 

 | Autor: Blukids, dječje papuče; Women secret, ženska pidžama; Yamamay, ženske papuče

Nakit je vječni klasik

Ako tražiš poklon za sestru, majku, prijateljicu, nakit će biti pun pogodak. Bezvremenski klasik uvijek će ju podsjećati na tebe i lijepe trenutke koje ste zajedno provele. Naušnice, prsten ili efektna narukvica ove će godine sigurno zasjati ispod mnogih borova.

 | Autor: Prahir Fine Jewellery, Serenity S green srebrene naušnice s pozlatom; Dellure prsten; Zaks, Zlatni prsten Mistery

Još stigneš obaviti najbolji blagdanski shopping u Arena Centru. Iznenadi svoje najmilije, pronađi nešto za svakoga i pobrini se da ovi blagdani budu najljepši do sada. Last minute kupovina ne treba biti stresna, dapače, u Arena Centru sve možeš pronaći na jednom mjestu u jednom danu i u miru dočekati blagdane. Sretno!

 | Autor:

Photo: Pexsels

Komentari 0