Native sadržaj

Ovdje je najbolji izbor božićnih poklona do 15, 25 i 50 eura

  • Ništa nas u ovoj sezoni darivanja nije više razveselilo od Zalandove istoimene rubrike 'Sezona darivanja'! Ovako nešto smo odavno čekali. Pokloni à la carte posloženi po cjenovnim skupinama do 15, 25 ili 50 eura, a postoje i Premium pokloni
  • Samo odrediš koliko želiš potrošiti i klikaš! Mi jesmo... Pogledaj naš izbor!

Toliko malo vremena, a toliko puno poklona za kupiti! Još bismo i našli kad, ali treba sve unaprijed smisliti i osmisliti, inače nas čeka dugotrajno tumaranje šoping centrima ili pak beskrajno skrolanje po web trgovinama. Tati šal? Opet? Preživio bi i na Grenlandu koliko ih ima. Kuharica za mamu? Već sve recepte ima u malome prstu! A dragome... dragome... onu košulju od prošlog Božića je dva puta odjenuo, na vjenčanje i šefov rođendan. Hmmm. 

A nije loše ni razmišljati o financijama. Posebno ako imaš osam najboljih prijateljica i svakoj želiš nešto pokloniti. I četvero nećaka. I još namjeravaš kupiti poklončić kolegama (jer će i oni tebi, opet ide Secret Santa u firmi). Jasno da to ne mogu biti "veliki" pokloni i da treba ostati unutar buddžeta, ali... ŠTO.

Pa dakle, Sezona darivanja na Zalandu je kao da je Djed Mraz uskočio i ovo smislio samo za nas: svi pokloni na jednom mjestu i to podijeljeni po cijenama do 15, do 25 i i do 50 eura. I svi su cool. I ima za svakog ponešto, i za nas cure i za muškarce, i za djevojčice i dječake. Pogledaj što smo mi odabrali iz tog šarolikog mnoštva!

Pokloni do 15 eura

Marama, elegantna, ženstvena, lijepe tople boje koje će ići uz mnogo toga, zanimljiv kombinirani uzorak, cvijeće i pruge... Kupujemo! Sebi ili Sari iz ureda? Nije još odlučeno, iskušenje je veliko.

 | Autor: Even&Odd marama (12,61 eura)

Čarape s božićnim i zimskim uzorcima: snjegovićima, kuglicama, sobom Rudolfom, Djedom Mrazom, pahuljama, oni smiješnim čovječuljcima koji su zapravo keksi... Kladimo se da bi ove (muške) čarape nosili čak i protivnici božićnih pulovera.

 | Autor: Pier One tri para muških čarapa (14,47 eura)

Roza ruksačić za maminu princezu? S Bambijem? I njegovim najboljim prijateljem Zekom? Kladimo se da će princeza biti zadovoljna. A i mama. Između ostalog, i ovom fantastičnom cijenom.

 | Autor: Kidzroom dječji ruksak (13,94 eura)

Zašto uvijek, točnije kad vidimo nekoga kao ruku slobodnih od mobitela (a opet mu je pri ruci) pleše, kupuje, ide svijetom) kažemo da ćemo si kupiti ovakvu torbicu za mobitel i nikad to ne učinimo? Dakle, ovo smatramo izvrsnim poklonom. 

 | Autor: Lindex torbica za mobitel (14,47 eura)

Velike kopče za kosu su se u modu vratile ove godine na velika vrata. Ove su vrlo lijepe, i kvalitetne, i vrlo OK cijene. Dobro će doći svakoj ženskoj osobi kose duže od visine brade, garantiramo.

 | Autor:

Anna Field kopče za kosu, 2 komada (14,47 eura)

Pokloni do 25 eura

Oho! Ovo više nisu sitnice niti simbolični pokloni. Kategorija u kojoj se može pronaći i ženskih torbica za svaku je pohvalu. Posebno kad je torbica tako trendy oblika, a o metalik boji da ni ne govorimo! Ona je ultimativni hit!

 | Autor: Even&Odd torbica (22,43 eura)

Ne, ne, ovo nisu dječje papuče. Brojevi su i za odrasle i još k tome piše da su uniseks model. Što nas je jako razveselilo. Možemo ih pokloniti i sestrični, i dragom, i šefu, jako praktično. Pa što ako će imati iste, ionako se nikad u njima neće sresti.

 | Autor:

Pier One uniseks papuče (24,55 eura)

Muška torbica već je odavno priznata kao legalan modni komad, čak i od strane muškaraca. Ovaj adidas model dolazi u dvije boje, osim ove sivoplave postoji i u crnoj verziji. Za slučaj da tvoj dragi ima malo klasičniji ukus.

 | Autor:

adidas Originals torbica preko tijela (23,23 eura)

Aaawww! Obožavani Marimekko uzorak cvijeća i tipične jarke boje. Ovo nije samo novčanik nego novčanik koji će posebno cijeniti obožavatelji ovog finskog brenda i općenito zaljubljenici u dizajn.

 | Autor: Marimekko novčanik (23,76 eura)

Ok, nogometna lopta, i to Pumina po ovoj cijeni - treba li ikome objašnjavati da je ovdje riječ o vrlo dobrom dealu? Dijete ne igra baš nogomet? Igrat će, igrati.

 | Autor: Puma Cage Ball nogometna lopta (16,85 eura)

Pokloni do 50 eura

U ovoj kategoriji doista se može naći dobrih i vrijednih poklona, sukladno cijenama. No one su opet niže nego što bismo očekivali za ovakve stvari. Primjer jedan: ovaj set kape i šala koji izgleda koliko profinjeno, toliko i kvalitetno. 

 | Autor: Only&Sons set šal i kapa (34,38 eura)

Sunčane naočale uvijek dobro dođu, ne samo ljeti nego i zimi. Oči uvijek treba zaštititi od UV zraka, a i cool je nositi sunčane naočale. Da ne spominjemo da škiljenje na suncu stvara bore oko očiju. Ove su uniseks model.

 | Autor:

CHPO uniseks sunčane naočale (29,07 eura)

Jednostavna hoodica, bez ikakvih amblema ili natpisa i jednobojna, ići će uz sve. U ovom dobrom dealu u paketu dolaze po dvije hoodice, a postoji 21 kombinacija boja: zelena i bijela, ljubičasta i crna, roza i tirkizna, siva i plava... I, naravno, modeli su uniseks. 

 | Autor:

YOURTURN dvije uniseks majice s kapuljačom, 21 različite kombinacije boja (37,95 eura)

Bucket šeširi ne izlaze iz mode, a ovaj nosi potpis poznatog brenda Levi's. I nekako je logično da je onda napravljen od trapera. Dapače, patchwork je trapera različitih nijansi pa čak i uzoraka. Fora šeširić!

 | Autor:

Levi's bucket šešir, uniseks (49,77 eura)

Nedostaje ti još koji dječji poklon? Nema problema, u 'Sezoni darivanja', kao što smo već pokazali, ima i dosta poklona za mališane. Naša nova ljubav je pidžamica s uzorkom srca. Da i najmanjima bude jasno da je puno ljubavi u tom daru...

 | Autor: Lindex dječja pidžama (29,86)

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0