Native sadržaj

Osigurajte svoje mjesto na konferenciji koja će odgovoriti na najvažnija pitanja o ženskom zdravlju

U ponedjeljak 11. rujna održat će se dm-ova konferencija „Odvoji dan za sebe“ koja je namijenjena svim ženama koje traže odgovore na najvažnija pitanja o ženskom zdravlju.

Stručnjaci poput ginekologinje Ulle Marton i akademkinje Vide Demarin osvrnut će se na ključne teme koje utječu na zdravlje i kvalitetu života žena. Bilo da se radi o hormonalnom disbalansu, menstrualnom ciklusu ili seksualnom zdravlju, na dm-ovoj konferenciji ni jedna tema neće biti tabu već će biti obrađena na način koji ovako važne teme zaslužuju – stručno i bez zadrške.
Svoje ulaznice možete osigurati već sada u dm online shopu ili pak pri sljedećoj posjeti bilo kojoj prodavaonici dm-a u Zagrebu. Ulaznica po cijeni od 10 eura vrijedi za dvije osobe, a savjetujemo vam da svoje mjesto osigurate što prije jer je broj ulaznica ograničen.

Konferencija će se održati u Hotelu Zonar te će, od 10 do 16 sati, uz predavanja stručnjaka, sudionicama ponuditi i mogućnost sudjelovanja u panelima o ginekološkom i mentalnom zdravlju te sudjelovanje u radionicama koje su fokusirane na učinkovito nošenje sa stresom u svakodnevnom životu.
 | Autor:

Ako želite dobiti uvid u teme o kojima ćete više moći čuti na konferenciji „Odvoji dan za sebe“ savjetujemo vam da poslušate dm-ove podcaste i pripremite pitanja za konferenciju. Naime, uz Ullu Marton, dm je u podcastima ugostio i Brunu Šimlešu, Natašu Šemnički, Ivanu Prkačin i Karmen Matković Melki, a upravo ćete njih imati priliku upoznati i poslušati na dm-ovoj konferenciji.
 | Autor: Konferencija je zamišljena kao mjesto razmjene znanja i iskustava s ciljem unapređenja kvalitete života žena. Stoga osigurajte svoje ulaznice i pridružite se brojnim ženama koje traže podršku, ali su je isto tako spremne pružiti postavljajući i ona pitanja koja se možda do sada nisu usudile postaviti.

Photo: dm

Komentari 0