Native sadržaj

Sportski, casual ili tip-top sređeni? Što nose stilski ujednačeni parovi?

  • Stil odijevanja razlikuje se od osobe do osobe, a poznavati nečiji modni ukus i životni stil uveliko pomaže kod kupnje božićnih poklona
  • Casual, sportski i fashion tri su prevladavajuća stila po kojima već možemo pretpostaviti kakav će se dar osobi svidjeti
  • Donosimo izbor po dva modna komada za nju i njega, za svaki stil odijevanja iz bogate Zalando ponude odjeće i obuće

Najlakše je poklon kupiti kad znamo što osoba voli. Možda nije dobro ljude svrstavati u ladice, ali poznavati nečiji stil života, pa i modni ukus veliko je olakšanje i pomoć pri odabiru darova. Stoga treba na taj način i razmišljati: kako bi opisala stil svoje sestre, najbolje prijateljice, dragoga? Što najčešće nose? Kakva im se odjeća i modni dodaci sviđaju - ili baš izričito ne sviđaju? Zapravo, odgovor što im pokloniti tako se već i sam nameće.

Stoga smo prema stilu odijevanja poklone podijelili na one za casual, sportski i fashion tip osobe i odabrali u svakoj kategoriji nekoliko komada za nju i njega.   

Sportski par

On neumorno trči, vikendom planinari, ona voli jogu i duge šetnje sa psom? Naravno, zimi skijaju. Osim što fizička aktivnost zauzima dobar dio njihove svakodnevnice, sportski duh ovog para vidi se i kad iziđu na kavu u grad. Tajice i kratka puffer jakna kao izbor neće iznenaditi njezine prijateljice koje su se za tu kavu sredile, dok on praktički ne izlazi iz trenirke i tenisica, ni izvan sportskih terena. Predstavljamo sportski par. Evo idealnih poklona za njih.

ONA

Kratka puffer jaknica njezina je uniforma i za odlazak u gym, i za kavu s prijateljicama.

 | Autor:

ONLY puffer jakna (59,95 eura)

Ovaj "ozbiljniji" komad, sportske sunčane naočale, dobro će doći za vožnju biciklom ili skijanje.

 | Autor:

Oakley sunčane naočale (165,77 eura)

ON

Tenisice su obuća koju najčešće nosi. Tenisice su obuća koju jedinu nosi? Onda ne možeš pogriješiti s darom.

 | Autor: Nike Sportswear AIR Max TW SE tenisice (143,95 eura)

U ovaj ruksak možeš strpati sendviče za planinarenje, opremu za gym, a jednostavno može biti i odraz njegovog modnog stila.

 | Autor: The North Face ruksak (119,32 eura)

Fashion par

Kad njih dvoje prošeću špicom, glave se okreću. Ona uvijek zna koja je trenutačno najhot torbica (i vjerojatno je ima), ona je prijateljica od koje ćeš posuditi odjeću kad ti treba nešto posebno i nepogrešivo će ti reći što kupiti, a što ne. On je pak pravi šmeker, ne žali uložiti novac u dobar komad odjeće ili cipele. Jako dobro zna da je klasika, klasika i da među trendovima treba znati mudro odabrati. Predstavljamo ti sportski pak. Kod njih s ovakvim darovima ne možeš pogriješiti. 

ONA

Sezona je šljokica, a nitko ih neće isfurati kao ona. Moda joj teče žilama...

 | Autor:

Gina Tricot Petite koktel haljina (68,88 eura)

Čizme metalik boje su u trendu. Neće ih svi imati hrabrosti odjenuti, ali fashion cura hoće.

 | Autor:

Menbur zlatne kaubojke (95,43 eura)

ON

Dobar kaput je dobar kaput. Bit će wow komad i ove godine i za deset godina. Modni znalci cijene tu kvalitetu.

 | Autor: ANTIOCH Herringbone klasičan kaput (229,95 eura)

Čizma glavu čuva, a lijepe, kvalitetne, ulaštene cipele odaju muškarca koji drži do odijevanja.

 | Autor:

Kazar gležnjače s vezicama Cado (152,99 eura)

Casual par

Što god radili, njih dvoje se žele u odjeći koju nose osjećati ugodno i udobno. Casual ili ležerna odjeća označuje stil koji je opušten, spontan i prikladan za svakodnevnu upotrebu. Kao što će se sportski par slično odjenuti i za kavu i za vježbanje, ovaj par će u gotovo istovjetnoj odjeći prošetati gradom ili doći na neko ipak malo uglađenije događanje. Cool i opušteni, ne kane trošiti previše vremena i misli da se veliko dotjerivanje. Predstavljamo casual par. 

ONA

Duge vunene haljine se nose, ali još je važnije što je ovaj komad udoban, a i dovoljno lijep da se u njemu pojavimo bilo gdje.

 | Autor: Mango pletena haljina (49,99 eura)

Univerzalna torbica, i oblikom i bojom. Ići će na sve, bez puno razmišljanja i premještanja stvari iz jedne torbe u drugu.

 | Autor: Desigual torba preko tijela (69,95 eura)

ON

Kad se traper vratio na velika vrata, ovi dečki su došli na svoje. Traper košulja je sinonim ležernog odijevanja i ide na baš sve hlače.

 | Autor: Levi's traper košulja (39,95 eura)

Ovo sve vrijedi i za cargo hlače. Udobne su da ne mogu biti udobnije, zrače ležernošću, praktične s toliko džepova...

 | Autor: Brandit cargo hlače (48,97 eura)

Sve ovo, kao i još mnogo fantastičnih komada potraži na Zalandu. I požuri, Božić je brzo tu!

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0