Native sadržaj

Koža bez nepravilnosti je boost za samopouzdanje - kako ih obrisati s lica

  • Stresna svakodnevica i životne brige neke su od prepreka s kojima se svakodnevno suočavamo 
  • Svatko na svoj način pronalazi snagu i hrabrost kako da ih savlada i s njima se nosi, od podrške obitelji i prijatelja do motivirajuće poruke ili knjige, a nekad je sasvim dovoljno da se dobro osjećamo u vlastitoj koži
  • Kako bismo to postigle, učinkovita, istovremeno snažna i nježna, skincare rutina jedan je od bitnijih koraka

Stres,  različiti životni problemi koji svakog od nas pogađaju na drugačiji način, nepravilne životne navike i drugi izazovi pred koje svakodnevno stajemo te ih savladavamo na razne načine, snagom i motivacijom koju pronalazimo u raznim izvorima, ipak nas ponekad mogu dovesti u situaciju kad nam je zaista potrebna dodatna doza motivacije i podrške kako bismo se s njima suočile.

 | Autor: Unsplash Unsplash Foto: Unsplash

Dobar sistem potpore važan je za motivaciju

Baš kao i način rješavanja problema, bilo da se radi o onima poslovne, osobne ili međuljudske prirode, početnu i dodatnu motivaciju i snagu svatko pronalazi na različitim mjestima pa su tako za neke od nas neiscrpan izvor potpore i snage naša obitelj i prijatelji, jak sistem podrške na koji se uvijek možemo osloniti, inspirativna knjiga ili čak i poruka koja će nam podići raspoloženje, ali i razne aktivnosti poput šopinga ili treninga. 

Kako se osjećati dobro u svojoj koži prilagođenom skincare rutinom

Naravno, nekad nam je dovoljno i da se samo osjećamo dobro u svojoj koži, za što nam je opet potrebna snažna, a istovremeno nježna podrška koju možemo dobiti kroz rutinu selfcarea i njegom kože. 

Kod biranja proizvoda za njegu kože pozornost uvijek treba obratiti i na sastojke koje sadrže, kako bismo si osigurale optimalnu njegu za naš tip kože.

Razne nepravilnosti na koži, poput prištića i mitesera, proširenih pora te mrlja i ožiljaka mogu nam smanjiti samopouzdanje, no tri moćna sastojka koje možemo uključiti u učinkovitu borbu protiv ovih nesavršenosti na koži, mliječna, jantarna i glutaminska kiselina, vrlo brzo će poboljšati teksturu naše kože.

Ova tri sastojka, koje sadrži Avèneov Cleanance A.H.A serum protiv nepravilnosti efikasno djeluju na smanjenje nepravilnosti na koži, koje danas pogađaju gotovo svaku drugu ženu.

Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju prvi je ultra koncentrirani serum, sastavljen upravo od dua spomenutih kiselina, mliječne i jantarne te u kombinaciji s glutaminskom, a na koži ga možemo koristiti samostalno ili kao korak u našoj redovitoj skincare rutini.

Avène serum | Autor: Avène Avène Foto: Avène, Avène Cleanance A.H.A Serum za eksfolijaciju

Mliječna kiselina

Ova prirodna kiselina sastojak je dobiven iz voćnih kiselina, a sadrži snagu dubinskog čišćenja kože bez isušivanja kroz piling učinak. Smanjuje višak keratina te nježno odstranjuje mrtve stanice koje se nakupljaju na površini kože.

Jantarna kiselina

Jantarna kiselina od 3 % djeluje na odčepljivanju pora te regulaciji razvoja keratinocita, stanica koje čine bitan dio epidermisa, gornjeg sloja kože.

Glutaminska kiselina

Treća snažna kiselina koja se nalazi u Avène Cleanance A.H.A serumu za eksfolijaciju ima učinak na reguliranje proizvodnje sebuma, kako bi se smanjio njegov višak te spriječio daljnji nastanak nepravilnosti, a postojeće umanjile.

Dobrobiti Avène Cleanance A.H.A seruma za eksfolijaciju

Formula ovog koncentriranog seruma obogaćena je hvaljenom Avène termalnom izvorskom vodom, koja mu pruža umirujući učinak te jačanje i uspostavljanje ravnoteže kože.

Serum od samo 10 sastojaka, od kojih je 99 % prirodnog podrijetla namijenjen je osjetljivoj koži, a ispitan je i na koži sklonoj aknama, djeluje protiv nepravilnosti i tragova, a poboljšava teksturu kože i zaglađuje ju u samo 10 dana, što je dokazano testiranjem na 74 osobe koje su ga uvrstile u svoju skincare rutinu.

Avène serum | Autor: Avène Avène Foto: Avène, Avène Cleanance A.H.A Serum za eksfolijaciju

Lagana, fluidna tekstura seruma omogućava lako nanošenje, kao i brzo upijanje, bez ljepljivog osjećaja na koži, a formula ne sadrži miris, kako bi se osigurala dobra podnošljivost.

Avène Cleanance A.H.A serum za eksfolijaciju može se koristiti jednom do dva puta dnevno, ujutro i/ili navečer na čistu i suhu kožu lica, vrata i dekoltea, s tim da se preporučuje izbjegavanje delikatnog područja oko očiju.

Uvođenjem ovog seruma u skincare rutinu, našoj koži ćemo osigurati najbolju njegu ako želimo targetirati rješavanje nepravilnosti na koži i postići zdrav i poboljšan izgled kože. Naša će koža tako zablistati, mi ćemo se odlično osjećati te dobiti svu potrebnu snagu i motivaciju za novi dan!

 

Photo: Unsplash

Komentari 0