Moda

Zove nas proljeće: H&M je upravo lansirao najljepšu (i najodrživiju) cvjetnu kolekciju!

  • Iako nam ovo vrijeme možda neće priuštiti ugodan proljetni osjećaj, H&M svojom novom kolekcijom hoće
  • Modni div upravo je lansirao kolekciju inspiriranu livadskim cvijećem, izvedenu u potpunosti od održivih materijala
  • Akvareli, raštrkani raspored i organske tkanine odabrani su kako bi ti pružili osjećaj ponovne veze s prirodom, bez obzira gdje se nalazila

Mnogima omiljeni modni brend H&M je upravo lansirao kolekciju u koju smo se zaljubili na prvi pogled! Za razliku od kiše koja neumorno pada već danima, ova kolekcija donosi sunčano proljeće o kojem maštamo. Govorimo o cvjetnom izobilju na ljetnim haljinama, dvodijelnim setovima i kombinezonima koji će biti sjajan dodatak u našem ormaru za naredne godine.

 | Autor: Pr/H&M Pr/H&M Kolaž napravljen od nove H&M kolekcije

S lijeva na desno: H&M (149,90 kn); H&M (367,90 kn); H&M (149,90 kn)

Možda vas zanima Jednostavna i tako lijepa: bijela košulja-haljina jedan je od ključnih komada ovog proljeća! Rubrika Moda Moda

Dizajneri H&M-a u ovoj su misiji stvorili cvjetne uzorke autentičnog izgleda, kako bismo osjetili neukroćenu i netaknutu ljepotu prirode. Željeli su prikazati divlje cvijeće u svom najistinitijem obliku - vjetrovitom, raštrkanom i neukroćenom. Zapravo bismo išli toliko daleko da bismo rekli da bi se čak i Miranda Priestly onesvijestila nad tim "cvjetnim" dizajnom. Za početak su nas oduševile haljine.

 | Autor: Pr/H&M Pr/H&M

S lijeva na desno: H&M (187,90 kn); H&M (299,90 kn); H&M (299,90 kn)

Njihov trenutak slave je prošao: 7 nekoć hit odjevnih komada koji danas djeluju pomalo passé

Prozračne i lepršave, ove haljine oslikane su nježnim cvjetovima koji podsjećaju na osvježavajuću proljetnu livadu. Ali nije samo lijepa grafika ta koja izdvaja ove komade od ostalih "cvjetnih uzoraka za proljeće", već su to pomno osmišljeni detalji poput voluminoznih balonskih rukava koji odražavaju rascvjetali oblik nekih od naših omiljenih cvjetova.

 | Autor: Pr/H&M Pr/H&M

S lijeva na desno: H&M (225,90 kn); H&M (299,90 kn); H&M (225,90 kn)

Ljetne cipele Možda vas zanima Lista ljetnih cipela koje ćeš posvuda viđati - neki modeli bi te mogli iznenaditi! Rubrika Moda Moda

"Lavanda simbolizira vedrinu i smirenost. Tratinčice su za nove početke, a dalije stoje za unutarnju snagu, promjene i kreativnost", rekla je jedna od dizajnerica. Uz haljine, našu pažnju su privukli i romantični kratki topovi. Zar nisu predivni?

 | Autor: Pr/H&M Pr/H&M

S lijeva na desno: H&M (149,90 kn); H&M (75,90 kn); H&M (75,90 kn)

Izvorno se čini da je ideja izrasla iz uobičajenog osjećaja da želimo pobjeći od turbulentnih vremena koja trenutno proživljavamo. Abigail Morris, jedan od dizajnera tiska, objašnjava: "Toliko smo osjetili silnu želju biti vani, ponovno se povezati s prirodom i osjećati pomalo smireno među kaosom."

Kolekcija također daje velik doprinos održivosti, jer je većina komada izrađena od 100% organskog pamuka ili mješavine prirodnih platna.

Photo: Pr/H&M

Komentari 0