Moda
Instagram @lara_bsmnn

Zbog ove torbe stvarali su se redovi ispred trgovina, imaju je sve trendi cure, a nije ni toliko skupa

Moguće je da si u posljednje vrijeme primijetila ljude na društvenim mrežama s golemom prošivenom torbom prebačenom preko tijela. Ova crossbody torba toliko je voluminozna da se ponekad može činiti poput oblaka koji počiva uz bok onoga tko ju nosi. Možda si ju vidjela u bijeloj ili crnoj boji, a ponekad je dostupna i u živim bojama poput kobalt plave, ljubičaste ili mandarina narančaste. Moguće je da si čak vidjela i kopije jer COS prošivena torba postaje sve popularnija, a uskoro bi mogla biti neizostavan dio kolekcije brojnih modnih entuzijastica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara (@lara_bsmnn)

Možda vas zanima Samo da nas što manje dodiruje tijekom vrućina! Pozornost nam je privukla košulja od muslina iz Reserveda Rubrika Moda Moda

Predimenzionirana i prošivena COS crossbody torba je praktična i svestrana

COS torba je iznenađujuće pristupačna (što se ‘it’ torbi tiče). Cijena joj je 89 eura, dok mini verzija košta 49 eura, a mikro verzija 39 eura. Izrađene su od recikliranog poliestera te nisu od vrhunske kože koju smo možda naviknute povezivati ​​s dnevnim torbicama, a zahvaljujući maštovitom, pjenušavom dizajnu, čini se idealnim komadom za sve uzraste i brojne prilike.

 | Autor: Foto: COS

U današnjem ekološki osviještenom svijetu materijali koji se koriste za izradu modnih komada važniji su nego ikad. Ova COS torba izrađena je od 100 % recikliranog poliestera. Podstava je izrađena od 100% pamuka te odabirom ove torbe nećeš samo imati statement komad, nego ćeš podržati dobre ekološke prakse.

 | Autor: Foto: COS

Možda vas zanima Ovaj kombinezon, s mašnama umjesto klasičnih naramenica, jedan je od najljepših komada za ljeto! Rubrika Moda Moda

COS torbu popularizirale su K-pop zvijezde

Kao i kod mnogih trendova, slavni su često izvor njihove popularnosti. Tako je i ovu torbu korejska pop zvijezda i glumica Jennie Kim nosila tijekom putovanja u Parizu još krajem 2021. kada je objavila fotografiju sebe s tom torbom i predstavila svoj novi omiljeni komad desecima milijuna pratitelja. Tada su se redovi stvorili ispred COS trgovina, a torba je postala neformalno poznata kao "Jennie bag". K-pop zvijezde Taemin i Key također su usvojili ovaj trendi modni dodatak, dokazujući da je to jednako nosiv komad i za muškarce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J (@jennierubyjane)

Možda vas zanima Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom Rubrika Moda Moda

Torba COS se ubrzo počela probijati i do drugih dijelova svijeta, pa je tako došla i do Europe, zahvaljujući svojoj prostranosti i prošivenom dizajnu koji podsjeća na modu iz 90-ih i Y2K, te svojoj povoljnijoj cijeni za jedan ovako popularan komad. “Podsjeća na prošivene torbe Miu Miu, ali puno pristupačnije za ono što je u biti ljetna torba", napisao je jedan korisnik na Redditu. Drugi se brinu da će torba biti hit punih 15 minuta, a da će onda pasti u zaborav. No, čini se da to zasad nije slučaj. Iako je Jennie popularizirala ovu crossbody torbu prije nešto više od dvije godine, tek je sada počela dolaziti do izražaja i u ostatku svijeta te, ako ju do sada nisi vidjela na drugima, uskoro ćeš to sigurno imati priliku. Možeš kupiti svoj primjerak ovdje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara (@lara_bsmnn)

Možda vas zanima Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lara_bsmnn

Komentari 0