Moda

Zaljubile smo se u haljinu iz nove H&M Edition kolekcije koja odiše pariškim šikom

Pariški šik je tijekom vremena postao modni koncept koji utjelovljuje eleganciju bez puno truda i bezvremenski stil. Kada smo otkrili najnoviju haljinu iz nove H&M Edition kolekcije, bila je to ljubav na prvi pogled. Ovaj komad sažima bit pariške privlačnosti svojim profinjenim detaljima i jednostavnim, a sofisticiranim dizajnom. Ne sumnjamo da će mnogi poželjeti učiniti ovu haljinu obaveznim dijelom svog ormara.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Ova plisirana, srebrna haljina iz H&M-a postat će tvoj omiljeni komad za ljetne izlaske Rubrika Moda Moda

Elegantan dizajn i minimalistički, a upečatljiv detalj nove H&M haljine

Haljina iz nove kolekcije H&M-a ima kratki dizajn, bez rukava, i izrađena je od rastezljivog materijala. Ima okrugli izrez oko vrata i otvor u obliku slova V koji je začinjen perlama ukrašenom mašnom s prednje strane. Mašna je crne boje, u savršenoj suprotnosti s bijelom haljinom, i čini ju elegantnijim komadom koji ćemo poželjeti nositi čim se za to ukaže prilika. Ovi elementi čine haljinu koja je istovremeno klasična i moderna. Skriveni patentni zatvarač i kukica na stražnjoj strani haljine osiguravaju besprijekorno pristajanje.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Malu crnu haljinu smo odavno pospremili u zimski ormar, zamijenila ju je mala bijela haljina Rubrika Moda Moda

Iako elegantnija, ova haljina može biti prilično svestrana, ovisno o tome s čime ju uparimo

Uz ravan kroj, ova haljina nudi i udobnost. Dostupna je u veličinama od XS do XL, što će odgovarati različitim tipovima tijela. Bilo da ideš na ležerni brunch s prijateljicama ili formalni večernji događaj, svestrani dizajn haljine osigurat će da izgledaš dotjerano. S lakoćom se može upariti s balerinkama, kožnim natikačama ili sandalama te shopper torbom za dnevni look, a odlično će izgledati i uz sandale ili salonke na petu i pismo torbicu za večernji look.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Obavljaš last-minute shopping prije godišnjeg? U C&A su stigle bermude koje ne moraš ni peglati Rubrika Moda Moda

Upute za pranje i održavanje ove haljine

Haljina je kreirana od materijala koji čini 92 % poliestera i 8 % elastina te, iako ovi materijali nisu nastali bez utjecaja na okoliš, već znamo da H&M potiče sve nas da donesemo neželjenu odjeću ili kućni tekstil u bilo koju H&M trgovinu kako bismo pridonijeli njihovom recikliranju - zauzvrat dobivamo popust na jedan novi odjevni predmet i to može biti upravo ova haljina.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Prilikom pranja ove haljine temperatura vode ne smije biti veća od 30 stupnjeva. Uz to, bilo bi dobro da koristimo vrećicu za rublje kako bi naša haljina i njezina mašna uistinu bila zaštićena prilikom pranja. Također, ona ne smije ići na kemijsko čišćenje, kao ni u sušilicu, a prilikom peglanja važno je izbjegavati ukrasnu mašnu. S cijenom od 49,99 eura, ova haljina koja utjelovljuje pariški šik, vrijedan je dodatak svakom ormaru. Možeš ju nabaviti putem linka.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Možda vas zanima Želimo ovu haljinu s puf rukavima i divnim detaljima na leđima iz Reserveda! Rubrika Moda Moda
Photo: H&M

Komentari 0