Moda

Za ljubiteljice točkica! H&M ima super kolekciju s ovim vječnim uzorkom

  • Uz prugice, točkice su jedan od, većini nas, najdražih uzoraka
  • H&M je lansirao dio kolekcije upravo s tim motivima u tri basic boje - bijeloj, crnoj i bež
  • U kolekciji se tako mogu pronaći haljine, kombinezon, pulover...

Točkice su jedan od uzoraka koji je već desetljećima popularan i nikad ne izlazi iz mode. On ima neki šarm, eleganciju i profinjenost pa odlično izgleda na casual kombinacijama kao i na onim svečanijim. Švedski brend H&M zna koliko su točkice popularne i iz tog razloga je dio kolekcije posvećen upravo ovom uzorku. 

Možda vas zanima Pronašli smo 5 klasičnih modela tenisica koji su sada sniženi i za više od pola! Rubrika Moda Moda

Dugi modeli

Crna i bijela haljina jako nas podsjećaju na hit haljine iz Zare koje smo sredinom i krajem 2019. godine viđali posvuda. No ovi modeli se razlikuju po naborima, izrezu oko vrata i veličini točkica. Odlično izgledaju te mogu biti pravi izbor za večernji outfit kao i za dnevni. Uz dodatak remena, lijepo će oblikovati figuru. Kao i kombinezon V izreza koji dolazi s remenom u struku. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: haljina 223 kune; haljina 223 kune; kombinezon 297 kn

Topovi

Topovi s puf ramenima već su nekoliko sezona vrlo popularni te podižu svaku kombinaciju. Lagano se kombiniraju, pogotovo ako se radi o neutralnim bojama kao što su bež i crna. Nama jedan od omiljenih outfita je kombinacija ovog topa i traperica visokog struka kao i slip suknje. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 74 kune; 74 kune

Puloveri

Vječni komad koji je idealan za kombiniranje uz sve odjevne predmete. Točkice su idealne za ubijanje dosade i sivila u odjevnim kombinacijama, kao i u vremenu. Uz njih možeš biti sigurna da ti neće biti hladno, a izgledat ćeš stajliš. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 148 kuna, 148 kuna

Možda vas zanima Drugi krug sniženja i do 80 posto: u Mango Outletu pronašli smo super komade do 100 kuna Rubrika Moda Moda

Suknja i kraća haljina

Slip suknja lijepo istakne liniju i outfitu daje romantičnu notu kojoj s vremena na vrijeme težimo. Haljine do koljena koje nalikuju na tunike savršen su izbor za dane kad gledamo u ormar i ne možemo izabrati niti jednu kombinaciju. Ona odlično izgleda i na najlonke kao i na tajice ili traperice.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: suknja 223 kn; haljina 148 kn

Basic komadi

Bodi i tanka dolčevita su oni osnovni komadi koje volimo imati u ormaru jer ih možemo kombinirati uz sve. Bodi izgleda super kad ga kombiniramo uz traperice ili neke kul hlače, a dolčevita je odlična i sama, no volimo ju nositi ispod haljine kao bazu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: bodi 74 kune; dolčevita 74 kune

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0