Moda

Mokasine s petom, salonke s remenčićem, platforme... 6 modela cipela koje ćeš 2020. viđati posvuda

  • S novom godinom dolaze i novi modni trendovi
  • Proučili smo koji trendovi zahvaćaju svijet obuće u 2020.
  • Uskoro stižu novosezonske kolekcije pa ćemo imati prilike i isprobati nove modele

Uvijek se veselimo novim modni trendovima, pa nas tako zanima što sve stiže 2020. godine, a posebno posebno obuća pa smo proučili kakvi trendovi stižu u svijet cipela. Dobro smo sve pregledali i izdvojili šest modela obuće koju ćemo, izgleda, uskoro početi viđati na ulicama. 

Možda vas zanima 3 najvruća modna dodatka u 2020.-oj predviđa slavna urednica Anna Wintour Rubrika Moda Moda

Mokasinke

Bilo da je riječ o niskom, modelu na petu ili natikačama, ovaj tip obuće bit će veoma popularan 2020. godine. Također s dolaskom toplijeg vremena nosit će se i modeli mokasinka s otvorenom petom. Taj detalj bit će dovoljan da tvoja obuća izgleda fenomenalno. Možeš zaboraviti na pravilo da je ovaj model osmišljen kao uredska obuća već se super može kombinirati za svaku situaciju i priliku. 

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Salonke s remenčićem na ristu

Najprisutniji trend 2020. bit će svakako klasične salonke koje imaju dodatak remenčića na ristu. Ovaj model djeluje jako profinjeno i jednako dobro ide uz suknje i hlače, a svaki outfit će uz njih dobiti dodatnu dozu elegancije. Bez remenčića bi bila riječ o klasičnim salonkama koji su uvijek u trendu, a ovaj detalj je ono što će obilježiti ovu godinu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Gucci 4 391 kn, Prada 5 173 kn, Jennifer Chamandi 4 791 k (sve Net-a-Porter)

Modeli ukrašeni mašnom

Mašne će i ove godine biti vrlo popularan dodatak na obući pa se slobodno poigraj s modelima cipela. Od ženstvenih sandala pa sve do natikača, tkanina zavezana u mašnu vodit će glavnu riječ. Bit će tu i predimenzioniranih mašni kao i onih decentnijih, a ovaj trend posebno će biti popularan s dolaskom toplijeg vremena. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 229,90 kn, Tory Burch 1 660 kn (Karla), Giuseppe Zanotti 4 429 kn (Net-a-Porter)

Možda vas zanima Ovo je modni klasik od kojega nećemo odustati ni u 2020. Evo zašto ga nositi! Rubrika Moda Moda

Asimetrični remenčići

Dizajneri su se poigrali s remenčićima na sandalama za naredno proljeće i ljeto. Sigurno je da ćemo ih vezati oko članka dijagonalno. Kombinacija tankih i debelih trakica izgleda veoma efektno pa će uz njih i najjednostavniji outfit izgledati moćno. Asimetrični remenčići nisu samo ograničeni na štikle već odlično izgledaju i na ravnim sandalama.

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Čizme s neobičnom petom

Iduće jeseni i zime u modi će biti klasične čizme s neobičnim oblikom peta. Svaka od tih peta izgleda poput male skulpture te uz poneki sjajni detalj izgledaju zaista kao umjetničko djelo. Brojni brendovi već su se polako priklonili tom trendu prošlih godina, no ove godine se očekuje kulminacija trenda.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Prada 7 369 kn, Miu Miu 6 624 kn, Fendi 6 624 kn (sve Net-a-Porter)

Možda vas zanima 10 modnih trendova koji su obilježili desetljeće, ali ih je 2020. bolje ostaviti iza sebe Rubrika Moda Moda

Platforme

Platforme su opet IN! Posljednjih godina mogli smo vidjeti kako od njih ne odustaje Miley Cyrus ili Cara Delevingne, a dovoljna je samo 2,5 centimetara povišena peta da se osjećaš  poput glazbene zvijezde. Mnogi brendovi su se okrenuli ovom trendu iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, no sada izgledaju bolje no ikad. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Co 5 061 kn, Dries van Noten 4 205 kn, Prada 4 391 kn ( sve Net-a-Porter)

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":



 
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SandraPusica99

    Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ... prikaži još!