Moda

TOP 10: Ove modne kombinacije prolaznica su vam se najviše svidjele u 2019.

  • Kraj prosinca pravo je vrijeme da bacimo pogled u nazad i rekapituliramo godinu iza nas
  • U modnoj analizi 2019. godine izdvojili smo 10 modnih kombinacija slučajnih prolaznica koje su vam se najviše svidjele
  • Koji su to stajlinzi privukli najviše vaše pažnje te polučili najviše reakcija možete otkriti u nastavku

Završetak godine izvrstan je trenutak za podvlačenje računa i analiziranje godine iza nas. Kao što smo ti već otkrili ovo je za miss7 grupu bila uistinu izvrsna godina po svim parametrima, na čemu možemo zahvaliti prvenstveno vama, našim dragim čitateljicama. Upravo ste vi bile kreatorice ove naše liste u kojoj otkrivamo koji su to prema analitici najčitaniji članci vezani uz modu, odnosno u ovom konkretnom slučaju street style. Izdvojile smo 10 članaka koju su među vama izazvali najviše reakcija, komentara i interesa. Pa krenimo s modnim odbrojavanjem:

Možda vas zanima Izgleda da je ova bluza najpoželjniji komad sezone - znamo gdje je možeš naći i kako kombinirati Rubrika Moda Moda

10. Naizgled nespojiva modna kombinacija

Listu otvaramo prolaznicom koja je sportsku dukserica skombinirala s ultra visokim plavim čizmama. Modne kombinacije sa sportskim komadima sve su samo ne obične, a prave fashionistice uglavnom nastoje spojiti naizgled nespojivo što može biti veliki izazov. Kako je taj izazov savladala ova prolaznica možeš se prisjetiti ovdje. 

9. Omiljeni model hlača

Ove hit hlače ovoga ljeta su vladale ulicama. Budući da je riječ o vrlo ženstvenom modelu koji skladno ističe figuru te pristaje ženama različite građe tijela vjerujemo kako će on nesumnjivo biti popularan i nadolazeće ljeto.

8. Dominacija jednostavnosti

Modni eksperti su više puta uspješno pokazali kako je manje više, a istom se mišlju pri odabiru svog stajlinga vodila i prolaznica koja nas je ovog listopada naprosto oduševila sjajnom kombinacijom. Kako je skombinirala traperice, niske čizme, T-shirt i blejzer obavezno pogledaj ovdje!
 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

 

Možda vas zanima 10 modnih trendova koji su obilježili desetljeće, ali ih je 2020. bolje ostaviti iza sebe Rubrika Moda Moda

7. Zavodljiva pojava

Pojedine modne kombinacije naprosto oduzimaju dah, a u jednoj takvoj ovog lipnja zagrebačkim je ulicama prošetala naočita prolaznica. Koja joj je to odjevna kombinacija priskrbila naziv "grčke božice" možeš provjeriti ovdje. 

6. Dotjerane za šetnju

Ovog mjeseca svojom modnom pojavom oduševile u nas tri lijepo dotjerane mame koje su za šetnju kradom odabrale krznene komade. Sudeći prema statistikama, oduševile su i vas, naše drage čitateljice budući da su se našle na visokom šestom mjestu. 

5. Izazovni komad

Kako se to sjajno nose traperice, čak i na plus 30, otkrila na je mlada prolaznica. Premda se čini kao da je ljeto daleko s pripremama nikada nije loše započeti. Stoga, sjajne trikove uz koje traperice postanu omiljeni komad ljetne garderobe otkrij ovdje. 

4. Pomaknuta klasika

Na četvrtom mjestu ove godine našla se prolaznica kojoj smo zbog modne kombinacije skinuli kapu budući da je "all black" kombinaciju uspješno podignula s dva detalja. O kojim se to detaljima radi?

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Ove prekrasne, crvene salonke od 3 680 kuna mogu biti tvoje - i to bez puno muke. Uključi se! Rubrika Moda Moda

3. Sjajan spoj boja

U top 3 street style modne kombinacije prema čitanosti ušla je prolaznica koja nas je oduševila dobrim spojem crvene i žute. Ova djevojka zna kako bojama uspješno razigrati tmuran dan, a njezin look neka ti posluži i kao inspiracija za zimske mjesece pred nama.

2. Cipele koje privlače poglede

Prolaznica koja je našu pažnju privukla spojem mrežastih čarapa i ne baš ženstvenih dizajnerskih čizama našla se na drugom mjestu. Provjeri kako izgleda kreacija koja je u velikom broju privukla vašu pažnju.

1. Pobjednička haljna

Prvo mjesto pripalo je kombinaciji u kojoj  je mlada sportašica prošetala zagrebačkom špicom, a čija je osnova bila poluprozirna haljina. Njezinog izgleda možeš se prisjetiti ovdje, a za kraj otkrit ćemo ti još jednu sjajnu vijest - haljina je još uvijek dostupna u Stradivariusu po cijeni od 229,90 kuna.

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0