Moda

Kakva maca! Ova prolaznica pokazala je kako se nose traperice na +30

  • Zgodna prolaznica prošetala je jednostavnu kombinaciju traperica s poderotinama i uskoga bijelog topića
  • Čak ni preslatke sandale na punu petu nisu ukrale pozornost bezvremenskom i svesezonskom komadu - trapericama 
  • Možda njoj nije bilo vruće, ali dobila je dosta vrućih pogleda...

Kad stignu visoke temperature traperice uglavnom mijenjamo puno laganijim materijalima, lepršavim haljinama ili ljetnim dugim hlačama. Međutim, jedna nam je prolaznica sa zagrebačke špice pokazala nekoliko trikova kako da traperice postanu omiljeni komad ljetne garderobe.

Možda vas zanima Otkrij svoju idealnu kavu prema horoskopskom znaku Rubrika Life&style Life&style

Na vrući je dan ova raskošna brineta temperature podigla još i više odijenuvši traperice visokog struka "grunge" stila s poderotinama i na njih uski i bijeli topić koji je istaknuo njezinu besprijekornu liniju.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Klasične traperice zanimljive su upravo zbog poderotina koje su imale na nekoliko mjesta, a vjerujemo da joj baš zbog toga i nije bilo jako vruće. Na njih je obula nježnoružičaste sandale na punu petu s pletenim detaljima i pastelnim prugicama.

Možda vas zanima Ova prolaznica nosi hlače koje su hit ovog ljeta, a mi smo složili još 3 kombinacije s hlačama iz Zare i Stradivariusa Rubrika Moda Moda

Cijeli je outfit zaokružila malom, plavom torbicom, a nosila je i decentan nakit. Sitne naušnice, lančić s malenim privjeskom, dvije tanke narukvice i prsten pažnju nisu skretali s ovih glavnih odjevnih komada. U prvom su planu tako i dalje ostale traperice i jednostavna uska majica, a upravo takva basic kombinacija često bude i najbolji izbor. Od znatiželjnih se pogleda zgodna brineta sakrila pomoću velikih sunčanih naočala, ali i dugom raspuštenom kosom. Ako se tebi sviđa ova kombinacija, pronašle smo tri modela traperica do gležnja i to s poderotinama - idealne za tople ljetne večeri. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Zara (199,90 kn), Bershka (249,90 kn) S lijeva na desno: Stradivarius (199,90 kn), Zara (199,90 kn), Bershka (249,90 kn)

Dodatnu inspiraciju možeš potražiti i u videu.

Što kažeš, traperice za ljeto - da ili ne?

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0