Moda

Ova prolaznica privukla nas je spojem mrežastih čarapa i ne baš ženstvenih dizajnerskih čizama

  • Obožavamo uličnu modu - uvijek se nađe zanimljivih stajlinga koje treba prokomentirati
  • Na stranu nekoliko skupih brendiranih komada koje je odjenula ova djevojka, nisu nas oni privukli
  • Zanimljiviji nam je spoj svega što je na sebe odjenula - kako ti se sviđa ovaj miks?
Možda vas zanima Ispovijest žene koja je preboljela karcinom dojke: "Pjevala sam putem na kemoterapiju" Rubrika Život Život

Nije nas privukla samo brendirana torbica ni čizmice s potpisom (i prijateljice u pratnji koje također nose brendirane komade). Jednostavno se nismo mogli nagledati cijelog stajlinga ove djevojke jer potrudila se da spoji komade na originalan način - sviđa li ti se kako je to učinila? Koliko naziremo ispod kaputa diskretnog kariranog uzorka kakvi su veliki hit ove sezone nazire se crna dolčevita i crna odrezana minica rapraranog ruba, čini se od trapera. Za sada ništa neobično. No onda se iz mase prolaznica izdvojila uvijek seksepilnim mrežastim čarapama na dugim nogama. Pa onda opet tom seksepilu potkresala krila izborom obuće.  

 | Autor: Pixsell/Owen Humphreys Pixsell/Owen Humphreys

Možda vas zanima Kako je ova prolaznica iskombinirala 3 komada: kombinezon, gležnjače i kožnu jaknu Rubrika Moda Moda

Obula je Isabel Marant čizmice, zimsku varijaciju na temu poznatih Marant tenisica s povišenom petom koja je više sportska nego ženstvena, neka mješavina buca i gojzerica prije nego čizama koje biste spojili s minicom i mrežastim čarapama. Zanimljiv spoj, zar ne? Na glavi joj je kožnati šeširić, a za oko su nam zapela i velika sjajna slova "YSL" na kopči torbice iako je bila napola skrivena kaputom. Pronašli smo isti model na netu i provjerili cijenu... Ovaj zanimljivi trojac teško je bilo ne uočiti dok su prolazile zagrebačkim Cvjetnim trgom.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Photo: Pixsell/Owen Humphreys
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • scafi

    Spodobe. Seljače se umotale u dizajnerske komade made in Dubrava.