Moda

Vrućoj kombinaciji pečat su dale štikle o kojima i danas maštaju mnoge žene

  • Ako postoje cipele koje su obilježile prošlo desetljeće onda ta titula odlazi u ruke Valentino modelima sa zakovicama
  • U jednoj od inačica ovih cipela zamijetili smo mladu prolaznicu u središtu Zagreba, a iste je uparila s vrlo jednostavnom modnom kombinacijom
  • Prikazan stajling sjajan je primjer kako samo jedan par obuće može učiniti razliku i transformirati jednostavnu odjevnu kombinaciju u nešto posebno

Prije deset godina ove su se cipele pojavile na sceni, a njihova slava ne jenjava do danas! Štoviše, iz sezonu u sezonu cipele sa zakovicama postajale su sve popularnije, a valja reći i kako su se uspješno upisale u modne anale. Riječ je o cipelama iz kolekcije Rockstud talijanske modne kuće Valentno. Mnoge od nas su sanjale (a neke i danas sanjaju) kako će postati vlasnice cipela ukrašenima zakovicama.

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell Ulična moda, Zagreb

Ulična moda: košulja-haljina Možda vas zanima Kratka košulja-haljina i duge preplanule noge dobitna su kombinacija ove prolaznice Rubrika Moda Moda

U jednim takvima je zagrebačkom špicom prošetala i mlada prolaznica koju je ovjekovječilo budno oko našeg fotografa. Ona se odlučila na ružičaste cipele s tankom potpeticom i remenom oko gležnja, a službene stranice brenda otkrivaju kako je za novi primjerak ovog modela potrebno izdvojiti nešto više od 6300 kuna.

Odabrane cipele sjajno su komplimentirali odabrani modni dodatci - zlatne naušnice i puderast ružičast i sat sa zlatnim akcentima. Outfit je upotpunila i manja torba ukrašena logom karakterističnim za modele iz ponude francuskog modnog diva Louis Vuittona.

Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Godine su samo broj! Centrom Zagreba prošetala je u kombinaciji koja ruši stereotipe Rubrika Moda Moda

Premda načelno započinjem s odjevnom kombinacijom, ovoga puta ćemo s njom završiti ovu modnu patrolu. Prolaznica se odlučila na vrlo jednostavan stajling te je bijelu košulju kombinirala s kratkim hlačama boje senfa. Ljetni štih dodatno je naglašen upotrebom konopca kao remena, a odabrana boja doista je efektna te sjajno naglašava preplanuli ten. Ovu kombinaciju vrlo je lako zamisliti na ravne cipele ili tenisice te će u tom slučaju predstavljati praktičnu svakodnevnu kombinaciju.

Photo: Marko Lukunic/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    i kaj je tu jako lijepo?????