Moda

Godine su samo broj! Centrom Zagreba prošetala je u kombinaciji koja ruši stereotipe

  • Jesmo li sa 53 uistinu prestari za traperice (kao što je jedna anketa pokazala) i trebamo li se u određenim godinama doista odreći pojedinih modnih komada?
  • U ovo tvrdnju zasigurno ne vjeruje prolaznica starije dobi koju smo zatekli u šetnji centrom Zagreba
  • Traperice i top bez naramenica su ključni komadi njezinog stajlinga koji odbacuje brojne stereotipe vezane uz dob

Sjećaš li se ankete koja je tvrdila da bi žene u određenoj dobi trebale prestati nositi određene odjevne predmete? Prema istoj  traperica bi se trebali odreći s 53 godine, dok štikle "imamo pravo nositi" do 51. godine života! Spomenuta anketa sugerira i kako bi topove s naramenicama trebale izbjegavati nositi nakon 33. godine života. No, sve navedene zaključke spremno je odbacila prolaznica koju smo susreli na zagrebačkim ulicama.

Istraživanje sugerira s koliko bi godina trebala prestati nositi bikini. Slažeš li se?

 | Autor: Marko Lukunic/Pixsell Marko Lukunic/Pixsell Ulična moda, Zagreb

Možda vas zanima Damski stajling sa zagrebačke špice uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Slažeš li se? Rubrika Moda Moda

Ona nam je smjelo dokazala kako je dobna granica, kada je korištenje pojedinih modnih komada u pitanju, itekako pomaknuta! Za šetnju centrom Zagreba odjenula je traperice zvonastog završetka uz koje je pridodala duži top bez naramenica kojeg krasi patentni zatvarač postavljen cijelom dužinom s prednje strane. Ovaj modni izveden u boji breskve može služiti i kao kratka haljinica.

Prolaznica je stajling upotpunila crnim salonkama ukrašenima biserima na potpetici. Uz decentne srebrne narukvice i zlatne naušnice, prolaznica je od modnih dodataka odabrala i veliku crnu torbu. Posebnu pohvalu je zaslužila za svoju frizuru! A zašto nam sijeda kosa uopće ne mora nabijati pritisak sjajno su pokazale i dame čijih se frizura možeš prisjetiti ovdje.

Photo: Marko Lukunic/Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daniela3

    Svaka čas gospođi! Stil kao lekcija svima...i mladima i starijima.
  • mara62

    Ne, nego Marija!
  • vi

    Jel to Helen Mirren????