Moda

Damski stajling sa zagrebačke špice uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Slažeš li se?

  • Oduševila nas je damska modna kombinacija koju smo zamijetili na prolaznici koju je budno oko našeg fotografa ovjekovječilo u šetnji središtem Zagreba
  • Točkasta haljina otvorenih ramena u kombinaciji s velikim šeširom i nakitom dobitan je ljetni stajling koji zaslužuje sve naše pohvale
  • Ipak, nije ovo prvi puta da nas je spomenuta Zagrepčanka oduševila svojom odjevnom kombinacijom, a ostala izdanja otkrivamo u nastavku

Pojedine dame zbog svog osebujnog modnog stila postanu prave zvijezde naše modne rubrike. Prisjetimo se samo Zadranke koja nas je osvojila kako ženstvenim, tako i rokerskim kombinacijama. Glavnu aktericu ove modne priče imali smo priliku upoznati u veljači ove godine kada ju je naš fotograf u središtu Zagreba zamijetio u pomno osmišljenom stajlingu koji je bio isplaniran do najsitnijih detalja. Prisjetiti ga se možeš upravo ovdje.

Krajem svibnja zamijetili smo je u efektnoj crvenoj haljini koja se u narednim mjesecima premetnula u 'IT' komad, dok je prošlog vikenda imali priliku vidjeti u elegantnoj damskoj kombinaciji koja nas je osvojila na prvi pogled.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Možda vas zanima Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić Rubrika Moda Moda

Primjetno je kako ova prolaznica obožava predimenzionirani remen s istaknutim logom modne kuće Valentino, a modne kombinacije rado upotpunjava i torbama većih dimenzija. Ovoga puta odlučila se na model s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

Ipak, glavna zvijezda njezinog stajlinga bila je točkasta haljina otvorenih ramena, ukrašena i gornjem dijelu s efektnim volanom. Bijelo-smeđi točkasti uzorak krasi i maramu kojom je prolaznica upotpunila svoju odjevnu kombinaciju.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Možda vas zanima Sa stilom i na plažu! Oduševila nas je kombinacija prolaznice koju smo primjetili na splitskim ulicama Rubrika Moda Moda

Damskom štihu uvelike je pridonio šešir širokog oboda, a cjelokupan izgled je upotpunjen je crnim sunčanim naočalama i nakitom. Pritom je prolaznica odlučila kombinirati različite modele naušnica, a ova sitna izmjena dala je notu otkačenosti ovom ljetnom outfitu. Baš kao i u prethodno spomenutim primjerima, dojma smo kako je ova prolaznica svoj stajling osmislila do posljednjeg detalja, a za svoj studiozan pristup modi uistinu zavrjeđuje svaku pohvalu.

 
Photo: Željko Lukunić/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ma n emojte nas nasmijavati s ovim stajlingom..starija žena obučena ko za cirkus