Moda
Ulična moda: košulja-haljina

Kratka košulja-haljina i duge preplanule noge dobitna su kombinacija ove prolaznice

  • Moda je posebno privlačna ljeti kad smo lijepo preplanuli i pokažemo malo kože
  • Tako je na ulici zasjala i ova jednostavna kombinacija na vitkoj prolaznici dugih nogu
  • Može li jednostavnije? Kratka košulja-haljina i špagerice na punu petu. Imamo i prijedloge iz dućana...

Evo dokaza kako najjednostavnije kombinacije mogu izgledati fantastično. Posebno ljeti kad lijepo preplanemo i pokažemo malo kože. Ova prolaznica koju smo uhvatili u šetnji zagrebom živi je dokaz za to. Na sebi ima samo dva komada: košulju-haljinu i špagerice. Košulja-haljina komad je koji je ove godine posebno u fokusu, a ona je odabrala zanimljiv model, kratak i s gumom nabranom u struku. I boja je "pogođena". Naime, upravo su ružičaste košulje posebno popularne ove sezone.

Na nogama su klasične špagerice, u koži boje duhana i povišene pune pete što lijepo optički izdužuje nogu. Efekt nije izostao ni u ovom slučaju. Premda, ruku na srce, prirodno vitke, duge i lijepe noge puno su pridonijele općem (fantastičnom) dojmu. Jednotavnost par excellence!

Ljetne haljinice cvjetnog uzorka Možda vas zanima Kratke, lepršave i slatke: pogledaj kakve haljinice najčešće biraju naše prolaznice Rubrika Moda Moda

Ulična moda: košulja-haljina | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Crvena, žuta, zelena vladaju ulicama - pogledaj kako Hrvatice nose jarke boje

Naravno, kraj je sezone pa možda nisi inspirirana za kupnju ljetne garderobe, no, s druge strane, kraj sezone je vrijeme kad se najviše isplati kupovati jer počinju sniženja. Kako bilo, ni smo izabrali nekoliko kratkih košulja-haljina i špagerica na punu petu, možda te nadahnemo...

Ulična moda: košulja-haljina | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Haljine, s lijeva na desno: Zara (199,90kn); Stradivarius (119,90kn); Zara (229,90kn)

Špagerice, s lijeva na desno: H&M (

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukić

Komentari 0