Moda
Ulična moda: jarke boje

Crvena, žuta, zelena vladaju ulicama - pogledaj kako Hrvatice nose jarke boje

  • Ulična je moda nepresušno vrelo inspiracije. Ovaj smo se put usredotočili na žarke boje
  • Žene i djevojke bez rezerve su ih prigrlile stvarajući tako vesele i opuštene stajlinge
  • Pogledaj kako su prolaznice dobro iskombinirale outfite u kojima dominira po jedna od tri boje: crvena, žuta ili zelena. Koji ti se stajlinzi najviše sviđaju?

Kad ćemo ako nećemo ljeti! Ovo veselo doba godine stvoreno ja za žarke boje, a osjećaju to i žene i djevojke koje su ih hrabro uključile u outfite. Tako na našim ulicama nije bilo teško uhvatiti one odjevene u žarke tonove žute, zelene, crvene... 

1. Žuta

Prošlo smo ljeto o žutoj pisali kao o boji koja je veliki trend ljeta. Prigrlile su je Francuskinje, a trend prihvatile i naše žene. Žuta svoj pohod, kao što vidimo, nastavlja i u 2021. Bilo da je riječ o jednostavnoj haljini slip kroja, plisiranom kombinezonu na naramice ili raskošnoj haljini velikih volana i na jedno rame, žuta je zakon!

Zaludila je Francuskinje, ali i Hrvatice: pogledaj kako one nose žutu boju ovog ljeta

Ulična moda: jarke boje | Autor: Pixsell Pixsell

2. Zelena

Zelene boje ne nedostaje nam ni kad je riječ o drugim godišnjim dobima, ali najčešće ne tako veselih tonova kao što su ovi ljetni. S uzorkom ili bez njega, toplijih ili nešto hladnijih tonova, zelena je ovdje i ovdje ostaje! Naš favorit je haljina na srednjoj slici gdje se zelena veselo spaja sa žutom, ali pohvaliti moramo i eleganciju prve te osvježavajuću jednostavnost treće haljine. 

Ulična moda: jarke boje | Autor: Pixsell Pixsell

Ulična moda: bijela čipka Možda vas zanima Seksepilna u bijelim čipkastim hlačicama, Šibenčanka nije imala konkurenciju u šetnji rivom Rubrika Moda Moda

3. Crvena

Crvena je newcomer na ljetnoj modnoj pisti, boja koja je iskočila iz ovogodišnjih kolekcija i zasjala u punom sjaju, kako samo crvena i može. Zar nije predivna? I to na baš svakom komadu. Ma koliko različite bile haljine ovih prolaznica (cut out kroja, trenutačno vrlo popularnog, jednostavnog košulja kroja ili plisirana i lepršava sa zanimljivim detaljem na prsima), opravdano su privlačile poglede.

Ulična moda: jarke boje | Autor: Pixsell Pixsell

Photo: Pixsell

Komentari 0