Moda

Louis Vuitton torbica prava je zvijezda špice: Zagrepčanke je masovno nose!

  • Da Hrvatice obožavaju komade s dizajnerskim potpisom nerijetko nam potvrdi i naša analiza ulične mode
  • Fotografije nastale u središtu Zagreba otkrivaju nam kako je posebno popularan jedan model torbica
  • Riječ je o modelu 'Pochette Métis' modne kuće Louis Vuitton čija je cijena vrtoglava

Nije tajna da Hrvatice obožavaju torbe s dizajnerskim potpisom. Od Prade, preko Balenciage i Balmaina, sve do Diora, lista je uistinu impresivna! Primjerice, ovdje se možeš prisjetiti dvije prolaznice koje su svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama. Ipak, fotografije nastale u središtu Zagreba pokazuju kako su im posebno dragi modeli s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Službena stranica ovog luksuznog brend otkriva kako je u aktualnoj ponudi dostupno čak 628 različitih modela, no zanimljivo je kako je mnogim Zagrepčankama pažnju privukla identična torbica. Riječ je o modelu 'Pochette Métis' kojeg cijelom površinom krasi karakterističan LV monogram. Odlikuje ju i karakteristično zatvaranje S-brave s poliranim završnim zlatnim tonom.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

"Svestran i neočekivano prostran, opremljen je elegantnom gornjom ručkom i dugim odvojivim remenom za nošenje preko ramena ili tijela", riječi su kojima je ova torba opisana na službenim stranicama Louis Vuittona. Ovaj model je u više navrata svrstavan u najpoželjnije primjerke torbi s potpisom ovog francuskog brenda. Njegovu popularnost prati i paprena cijena pa je tako procijenjen na 1600 eura, što je protuvrijednost od 12.100 kuna!

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu možeš pogledati OVDJE.

 

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Komentari 0