Moda

Upadljiv i velik nakit popularniji je nego ikad, a pridružio mu se i novi trend: bubble prstenje

  • Vjerojatno si primijetila da danas sve krupno i upadljivo u svijetu nakita odlično prolazi
  • Deblji lanci i voluminozne naušnice zamijenili su nakit nježnijeg dizajna, da je upečatljiv nakit in pokazuje i ovaj zanimljivi trend
  • Trend bubble prstenja mogao bi zamijeniti čak i omiljeno zlatno prstenje ovoga ljeta

Ako i ti, poput mnogih ljubitelja mode, koristiš društvene mreže kao alat kako bi bila u toku s najnovijim trendovima, vjerojatno si nedavno zapazila šarene, krupne prstenove. Na ove neobično slatke, pomalo dječje dodatke koji usto bude i nostalgična sjećanja na 90-te, nisu ostale imune ni poznate osobe, poput Belle Hadid, Due Lipe i Miley Cyrus. Prstenovi u obliku mjehurića, kako smo ih počeli nazivati, preuzimaju vrhunski trend nakita 2021. Ovi radosni mali dodaci, uglavnom su cjenovno pristupačni, a bez sumnje će ti potaknuti dobro raspoloženje i upotpuniti najjednostavnije proljetne i ljetne kombinacije. Kakav zaručnički prsten vole Francuskinje? Za razliku od Amerikanki, ne sanjaju o ooogromnom dijamantu

Među slavnima ovaj je razigrani nakit postao trend koji viđamo posvuda

Osim što ga primjećujemo na glumicama, umjetnicima, pa čak i modelima poput Belle Hadid, ovaj je trend omiljen među modnim influencerima, a eksplodirao je i na platformama društvenih mreža poput Instagrama i TikToka.

Možda vas zanima Kakav sjaj, kakav luksuz! Pogledaj najimpresivnije zaručničko prstenje slavnih dama Rubrika Stars Stars

Sjajan način da izraziš osobni stil

Mnogi prstenovi uključuju ukrase i dragulje, što znači da imaš priliku ovaj trend učiniti potpuno svojim i jedinstvenim. Dodaj smajlić ili još jedan zabavan detalj koji izražava nešto značajno.

Priziva natrag 90-e

U vrijeme kada su se upitniji trendovi poput newsboy i bucket kapa uspješno vratili, ovi prstenovi - koji nas podsjećaju pomalo na nagrade starih arkadnih igara, također bude sjećanja na 90-te.

Slobodno ih možeš i nagomilati

Dobra stvar u ovom trendu nakita je što stvarno ne postoje nikakva pravila. Možemo ih slagati kako želimo, dodajući jedan (ili dva!) prstena na svaki prst.

Možda vas zanima Jedan, ali vrijedan! Najljepše statement prstenje iz ponude Rubrika Moda Moda

Može izgledati i suptilno

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuuuuu (@briannetju)

Powered by embedinstagramfeed de &

Ako voliš minimalizam jedan ili dva prstena bit će definitivno tvoj najbolji izbor.

Uskladi ih sa manikurom 

Ne iznenađuje što ovi simpatični prstenovi pojavljuju na raznim fotografijama manikure na Instagramu, žene ih uživaju usklađivati ​​s bojom noktiju. 7 nijansi lakova za nokte idealnih za proljeće: u trenutku podižu raspoloženje

Neka se ističu

Zapravo, ako te obično privlače hiroviti i upadljivi dizajni, ovaj će nakit sasvim lijepo nadopuniti tu estetiku.

Isprobaj zlatnu alternativu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jazy goh (@jazy_g)

Powered by embedinstagramfeed &

Možda neonske i svijetle boje nisu tvoj stil, više si klasičarka kad je o nakitu riječ? Pa, imaš sreće - prsteni se izrađuju je od metala, zlata i srebra, tako da trend možeš pratiti na bezvremenski način.

Pomiješaj ih s drugim stilovima i uzorcima

Ako ti se čini da sve te boje na tvojoj ruci izgledaju previše ekstremno, dodaj neke nježne nijanse, prstene s pečatom i drago kamenje kako bi osigurala ravnotežu.

Uključi ostale proljetne trendove

Puno trendova u 2021. ima nostalgični prizvuk. Ako izlaziš u kombinaciji pletenog prsluka i kožnih hlača, dodaj ovaj chic prsten i osjeti svu čar 90-ih. Divota ili grozota? Jesu li Blake Lively i Kim Kardashian predvodnice najružnijeg trenda godine? 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin

Komentari 0