Moda

Ulična moda: Leopard uzorak se vratio, evo kako ga nose prolaznice

  • Kada asfalt osvježe životinjski uzorci, jasno je kako ulicama koračaju modno odvažne žene
  • Prolaznice koje smo uočili u šetnji gradom osvojile su nas kombinacijom čija je zvijezda leopard uzorak 
  • Svaka od njih je "isfurala vlastiti stil", koja je od odjevnih kombinacija na tebe ostavila najbolji dojam?

Fotografije nastale na domaćim ulicama svjedoče kako Hrvatice obožavaju komade s upečatljivim životinjskim uzorkom. Poznate kao vrle ljubiteljice mode i ovoga puta vjerno prate trendove, budući da su komadi s animalnim printom postali (i ostali) neizostavan dio jesensko/zimskih kolekcija još prije nekoliko godina. Ove sezone dame su prigrlile i kapute i jakne sa upečatljivim životinjskim uzorkom. Uhvatile smo tri polaznice koje su vješto iskombinirale leopard uzorak.

Prolaznica u Zarinom kaputu Možda vas zanima Prolaznica nosi vrlo zanimljiv kaput iz limitirane Zarine kolekcije, kako joj stoji? Rubrika Moda Moda

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica je vješto iskombinirala leopard uzorak

Modnu analizu s ulica započeti ćemo s damom koja nas je osvojila odvažnošću. Predstavila je zanimljiv outfit u kojem je glavna zvijezda kaput sa stiliziranim leopard uzorkom. Model krasi vrlo krupan uzorak i ovratnik, a prolaznica ga je je kombinirala uz crnu dolčevitu i palazzo hlače u bijeloj boji. Prolaznica je outfit upotpunila zlatnim nakitom i naočalama, te se odlučila za upečatljive metalik zelene mokasinke s bijelim biserima. 

Zadranke obožavaju ovu kožnu minicu i ovakve kožne hlačice, masovno ih nose

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica je vješto iskombinirala leopard uzorak

Svakako se slažemo da bi prošivena pernata jakna trebala biti zvijezda outfita, a ova mlada prolaznica postupila je baš tako! Svojem statement komadu dala je prostora da bude najprimjetniji kombiniravši ga uz bež gornji dio trenirke. Bež je tako izvrsno komplementirala srebrno-bijelom bojom u kojoj su bile hlače uvučene u robusne kožne čizme. Cijelu kombinaciju prolaznica je podigla dizajnerskom zelenom torbom prebačenom preko ramena. Opet upadljivi zeleni detalj...

 | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica je vješto iskombinirala leopard uzorak

Kada govorimo o životinjskim uzorcima, riječ je o osebujnim i eklektičnim komadima koji mogu efektno začiniti jednostavni stajling. Možemo primijetiti kako je ova mlada brineta slijedila pravilo o spajanju životinjskog printa i jednobojnih komada jer je ovu suknju uparila s ostatkom garderobe u crnoj boji. Riječ je o kožnoj jakni ispod koje se nazire topao crni pulover, uz koje je pridodala i odgovarajuću torbicu te jedan detalj, kapu sa šiltom. Kombinaciju je upotpunila smeđim niskim kaubojkama.

Ulična moda u Zagrebu Možda vas zanima Ulična moda: Ove dvije dame ne odriču se bijele čipke ni u jesen, ali nose je na različiti način Rubrika Moda Moda

Odlični stylinzi djevojaka možda su te motivirali da i sama nabaviš koji komad s uzorkom divlje mačke što će te svakako izdvojati iz mase  gradu. Inspiriraj se našim izborom u komada različitih stilova iz high street dućana. 

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mohito (229,90 kn), Mohito (159,90 kn), Mango (159,90 kn)

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (999,90 kn), Stradivarius (139,90 kn), Zara (149,90 kn)

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    sve u svemu modni neukus.....pogotovo ona prva gospa