Moda
Ulična moda u Zagrebu

Ulična moda: Ove dvije dame ne odriču se bijele čipke ni u jesen, ali nose je na različiti način

  • Ove prolaznice u trenu su nas privukle neočekivanom modnom kombinacijom
  • Za bijele čipkane haljinice imamo samo riječi hvale, ali nose se uglavnom ljeti 
  • Popularni klasik toplog doba godine spojile su s čizmama i kaputima. Zanimljivo!

Obožavamo jesen posebno ako prevladavaju sunčani dani i ugodne temperature koje možemo iskoristiti za svoje omiljene modne kombinacije koje možemo složiti od ljetnih komada. Ove dvije dame odlučne su da bijele lagane i čipkaste haljine nose i ujesen. Očito ih jako vole, a evo kako su ih isfurale s toplijim komadima. 

Prolaznica je iskombinirala vruće hlačice na najlonke Možda vas zanima Vrućih hlačica nije se odrekla u jesen. Kako izgledaju na najlonke? Rubrika Moda Moda

Pokazale su kako ih uz, nekoliko dodataka, možemo nositi i u jesen. Upotpunile su ih zimskim komadima kako bi osigurale toplinu, a istovreno izgledale vrlo zgodno. 

5 modela cipela koje izvrsno idu uz pletene haljine i suknje. Pogledaj kombinacije!

Ulična moda u Zagrebu | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Jedna od njih laganu je haljinu iskombinirala sa zimskim kaputom u boji devine dlake, a stajling je upotpunila bež čizmicama u špic sa ženstvenom potpeticom. Druga prolaznica za čipkanu bijelu haljinu sa bež detaljem oko struka te porubom odabrala je baloner koji je iskombinirala s bijelim čizmama do koljena traktorskog đona. Pokazale su nam da se ovaj stil haljine lako kombinira i s kaputima i čizmama, što sigurno ne bismo očekivali za ljetni komad odjeće.

Možda vas zanima Nedostaje ti inspiracije? Predlažemo ti tri jesenske kombinacije sa čizmama u glavnoj ulozi Rubrika Moda Moda

Odabrani stajling jedna je prolaznica upotpunila dizajnerskom torbicom preko tijela i sunčanim naočalama, dok se druga odlučila za torbu na ramenu, a kombinaciju je podigla i detaljima. Osim naočalama, prolaznica je odabrala i velike okrugle zlatne naušnice, koji su cjelokupnom izgledu dali dozu bezvremene elegancije.

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0