Moda

Zadranke obožavaju ovu kožnu minicu i ovakve kožne hlačice, masovno ih nose

  • Kožni odjevnih predmeti i dalju su među najvećim trendovima, a smione djevojke nose kožne hlačice i minice
  • Među Zadrankama to je očito hit, brojne tamošnje ljepotice pokazale su kako nositi kako ih nositi
  • Najdraže hlačice su im one stegnute remenom, a suknje s malim plisiranim rubom

Koža odnosno njezina imitacija i dalje je vrući trend, a materijal je posebno zapažen u još jednom vrućem jesenskom trendu – kožnim hlačicama i minicama. Kratke dužine očito se ne odričemo ni zimi! Prodaja kožnih odjevnih komada od prošle godine porasla je čak 136%, pokazuju shopping aplikacije, a upravo su kožne hlače među ovom skupinom najtraženije. Kako se ni u jesenskim danima dame ne bi odrekle omiljenih komada, uskočile su u kožu i privukle mnoge poglede.

Prolaznica je iskombinirala vruće hlačice na najlonke Možda vas zanima Vrućih hlačica nije se odrekla u jesen. Kako izgledaju na najlonke? Rubrika Moda Moda

Odvažnije dame outfitima su pokazale ženstvenost i seksepil koji je istaknut upravo materijalom, kožom. Ne znamo zašto, ali izgleda da su baš Zadranke prigrlile taj kratki kožni trend. Koža odnosno danas njezina odlična i cruelty free imitacija i dalje ne silaze s vrha ljestvica trendovske odjeće, pa ovakve komade često viđamo na ulicama. 

 | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

Zgodna plavuša kožne hlače iskombinirala je s kraljevsko plavom dolčevitom i sivim sakoom prebačenim preko ramena, a istaknula je struk remenom. Visokim kaubojskim čizmama uokvirila je seksi outfit, dok su se druge dvije prolaznice odlučile iskombinirati vruće kožne hlačice sa popularnim glomaznim čizmama. Za svoju modnu kombinaciju odabrale su ležerne pulovere u bež boji.

Kakav seksi dnevni look! Zadranka sjajno kombinira komad odjeće koji je nekima možda već dosadio

 | Autor: Pixsell/Dino Stanin Pixsell/Dino Stanin

Zahvaljujemo ovim dvjema stylish djevojkama što su nam svojim outfitima dale i izvrsnu inspiraciju za zimske dane. Kombinacija prve, s bijelim gležnjačama idealna je mokre dane, a uključuje i pulover te kožnu jaknu. A pogledaj kako je tek druga prolaznica iskombinirala jesenski outfit. Kožna suknja uz najlonke s točkicama, a svakako upečatljiv komad su i čizme od brušene kože. Kombinaciju nadopunjuje crna bunda prebačena preko bijele majice s kukičanim volanima.

Ulična moda Možda vas zanima 3 prolaznice spojile su visoke crvene čizme i traperice. Čija je kombinacija najbolja? Rubrika Moda Moda

Inspirirane izvrsnim odabirima Zadranki uputile smo se pogledati kakav se izbor kožnih minica nudi po highstreet dućanima i naravno a smo odmah izdojile nekoliko modela. Možda i tebe inspiriraju za neki upečatljiv outfit. 

 | Autor: Pr/kožne suknje Pr/kožne suknje

Primjeri: Mango (199,90 kn), Reserved (199,90 kn), Stradivarius (149,90 kn)

Photo: Pixsell/Dino Stanin

Komentari 0