Moda
Ulična moda

3 prolaznice spojile su visoke crvene čizme i traperice. Čija je kombinacija najbolja?

  • Kada asfalt osvježe crvene čizmice, jasno je kako ulicama koračaju modno odvažne žene
  • Ovakva statement obuća nije za svakoga, ali ne može joj se osporiti 'wow efekt' 
  • Baš takav dojam ostavljale su prolaznice u centru Zagreba - koja od njih je najbolje isfurala crvene čizme?

Svake godine među aktualnim kolekcijama čizama pronađe se i nekoliko pari upečatljive crvene boje. Ove sezone dame su prigrlile modele u nešto prigušenijoj, tamno crvenoj, bordo boji i u uglavnom se radi o viskim čizmama. Uhvatile smo tri polaznice koje su vješto iskombinirale ovu obuću.

Stradivarius visoke čizme Možda vas zanima Bijele, smeđe ili crne: zaljubili smo se u nove Stradivarius visoke čizme (po OK cijeni) Rubrika Moda Moda

Uz upečatljive čizme idu i drugi statement komadi

Misliš da uz ovako upečatljive čizme ne možeš kombinirati gotovo jednako uočljivu jaknu? Prolaznici je to pošlo za rukom, i u to uz pomoć kraljevski plave laskave jakne u obliku sakoa ukrašene elegantnim zlatnim gumbima. Ipak, uz takve komade, ostatak outfita čista je klasika za peticu!

Skinny traperice i bijela košulja savršeno primiruju kombinaciju. Torbica je u bež boji kako u ovoj modnoj priči nikakav dodatak zaista ne bi trebao odvlačiti pozornost s odjevne kombinacije. 

Prolaznice nosi crvene čizme | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznice nosi crvene čizme

Osvježena klasika

Svakako se slažemo da bi visoke čizme od brušene kože u boji burgundca trebale biti zvijezda outfita, a ova mlada prolaznica postupila je baš tako! Svojim statement čizmama dala je prostora da budu najprimjetnije kombiniravši ih uz crne traperice, bijelu košuljicu te kratku bež jaknu.

Tri zgodne cure u Zagebu i Zadru isfurale su trendi bijele čizme - ali čiji je styling bolji?

Kombinaciju skladnog i oku ugodnog kolorita, Zagrepčanaka je upotpunila tek decentnom ogrlicom i naušnicama. Vidimo ju kako dolazi  poslovnog sastanka, ali i spremnu pokrenuti se uz odličnu glazbu dok u ruci drži koktel.

Prolaznice nosi crvene čizme | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznice nosi crvene čizme

Chic i po niskim temperaturama

Zahvaljujemo se stylish djevojci što nam je svojim outfitom dala i izvrsnu inspiraciju za nadolazeći zimske dane. Njezin outfit s crvenim čizmama idealan je i za niske temperature, jer uključuje i dolčevitu, sako i kaput. A pogledaj kako je tek izvrsno složila boje!

Karirani i prošarani sako s crnim i crvenim prugicama uz bež dolčevitu idealno pristaje trapericama neutralne boje i tamno crvenim čizmama, a kombinaciju izvrsno nadopunjuje crni kaput s upečatljivim zlatnim gumbima. 

Prolaznice nosi crvene čizme | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznice nosi crvene čizme

Inspirirane izvrsnim odabirima dama iz zagrebačkom centra uputile smo se pogledati kakav se izbor crvenih čizmica nudi po highstreet dućanima i naravno a smo odmah izdojile nekoliko modela. Možda i tebe inspiriraju na neki upečatljiv outfit. 

Crvene čizme | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Crvene čizme S lijeva na desno: H&M (oko 450,00 kn), Zara (599,90 kn), Mango (na sniženju: 749,90 kn)

Hoćeš li se odvažiti na jedan model crvenih čizama ove sezone?

Photo: Pixsell

Komentari 0