Moda
Ulična moda u centru Zagreba

Tri zgodne cure u Zagebu i Zadru isfurale su trendi bijele čizme - ali čiji je styling bolji?

  • Imaš li i ti u ormariću bijele čizme koje već par sezona nalaze u vrhu trendovske obuće?
  • Ako si potvrdno odgovorila vjerojatno imaš dobro razrađene kombinacije, ali inspiracije nikad dosta
  • Bijele čizme su dvije prolaznice iz Zagreba i jedna Zadranka iskombinirale u upečatljivim outfitima - koji ti je bolji?

Već nekoliko sezona bijele čizme pronalaze put do trendovskog statusa, a čini se kako ih dame i ove godine nisu zaobišle. Dolaze u svakakvim modelima – od bajkerskih robusnih čizama do onih profinjenih s blok petom ili kaubojskih - mnogima je na izbor kakvom će to obućom poslati poruku i upotpuniti garderobu. 

Možda vas zanima Ulična moda: bijele čizme sljedeći su vrući trend. Kako ih nose prolaznice? Rubrika Moda Moda

Neke dame bijele čizme izbjegavaju jer je i njihovo kombiniranje nešto zahtjevnije. Dok su zapravo rado viđene u kombinacijama uz jeans ili zemljane tonove poput smeđe, bež ili boje devine dlake, pa i uz karirani uzorak u tim tonovima, bijele čizme možemo nositi i u odvažnijim kombinacijama. Pokazale su to prolaznice u centru metropole od kojih je svaka na svoj način iskombinirala ovu trendi obuću, ne baš svima tako jednostavnu za usklađivanje. A svoju modnu predstavnicu ima i Zadar.

Uz bijele čizme lako se izdvojiti u metropoli

Vitka plavuša  odlučila se za gležnjače visokih potpetica koje idu u špic, a kombinirala ih je s bijelom motorističkom kožnom jaknom. Bijela je tako izvrsno komplementirala zemljanim smeđim tonovima u kojoj su bile hlače s vezicom u struku, a na koje se odlučila obući dolčevitu s čipkastim detaljem u 'ubojitoj' bordo boji.

Prolaznica je vješto iskombinirala bijele čizme | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL Prolaznica je vješto iskombinirala bijele čizme

Na nešto hrabriju kombinaciju uz bijele čizme odlučila se zgodna brineta. Visoke bijele čizme s blok petom upotpunile su styling crne kožne minice s ukrasnim gumbima i žarko narančaste veste. Preko upečatljive modne simbioze, ova prolaznica je prebacila i trendovsku crnu torbicu s lancem - zna se koji je brend torbica najpopularniji na špici...

Ako je vjerovati Zari, čizme iznad koljena su opet u fokusu

Prolaznica je vješto iskombinirala bijele čizme | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL Prolaznica je vješto iskombinirala bijele čizme

Obje prolaznice nisu mogle proći nezapaženo u centru metropole, a sigurno da su se mnogi okreatli i za zgodnom Zadrankom koja je smjelo koračala svojim gradom u vrlo stylish bijelim čizmicama.  

Ni prolaznica u Zadru nije mogla proći nezamijećeno

Bijele gležnjače na špic s tankom peticom izvrsno se uklopile u monokromatsku kombinaciju u kojoj je prolaznica istaknula istrenirane i vitke noge. U tome joj je sigurno pomogla kratka haljinica na točkice s volanom, a kako bi zadržala fokus na efektnom komadu odjeće, ljepotica iz Zadra styling je odlučila upotpuniti tek jednostavnom crnom torbom.

Look koji je dovoljno opušten za izlazak na kavu jednako dobro može funkcionirati i svečanijim prilikama. No, koji ti se ipak od ova tri stylinga s bijelim čizmama najviše svidio?

Prolaznica u Zadru u bijelim čizmicama | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u Zadru u bijelim čizmicama

Odlični stylinzi djevojaka možda su te motivirali da i sama nabaviš par bijelih čizmica koje će te svakako izdvajati iz mase u svome gradu. Slobodno se inspiriraj našim izborom u kojem smo izdvojili nekoliko pari različitih stilova iz high street dućana. 

ponuda bijelih čizama | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Ponuda bijelih čizama S lijeva na desno: Reserved (699,90), Stradivarius (449,90), Bershka (199,90), Zara (699,90)

Imaš li svog favorita?

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Komentari 0