Moda
Prolaznica u Zarinom kaputu

Prolaznica nosi vrlo zanimljiv kaput iz limitirane Zarine kolekcije, kako joj stoji?

  • Nije lako ispuniti sve kriterije kada kupujemo zimske kapute i jakne
  • Ne pretjerano jeftin komad odjeće trebao bi nas prvenstveno grijati, zatim odlično nam stajati i, poželjno, biti u trendu
  • Čini nam se da je baš sve kriterije zadovoljila prolaznica u centru Zagreba i to u kaputu iz Zarine limitirane kolekcije kojemu je privlačila poglede - kako ga nosi?

Kada pričamo o modi u hladnim zimskim mjesecima većina će se složiti da je jedna od najvažnijih investicija dobar kaput. Ne samo što treba poslužiti svrsi i grijati nas pri niskim temperaturama, poželjno je da odražava i našu osobnost i izgleda moderno. Kada se to sve poklopi, rezultat je sigurno modna prisutnost koja je privlačiti oglede i dobrom modnom energijom zaokupljati interes drugih. 

Kate Middleton i Nina Badrić u sjajnim jesenskim izdanjima Možda vas zanima Kate Middleton i Nina Badrić nose vrući modni trend koji će nas pratiti ove zime Rubrika Moda Moda

Baš tako je djelovala prolaznica u centru Zagreba koja je zapravo izašla u sasvim casual izdanju, ali koje zrači posebnošću. Glavna zvijezda stylinga je oversized kaput od žakarda Zarine limitirane kolekcije, prošaran nijansama žute i zelenkaste boje (boja ulje).

Prolaznica u Zarinom kaputu | Autor: Pixsell Pixsell Prolaznica u Zarinom kaputu

Na ovaj statement komad prolaznica je obukla hlače od tamnog trapera i bijelu majicu te se odlučila na udobne bijele tenisice sa žnirancima u crnoj boji u kojoj je baš bila crossbody torbica. Jednostavne frizure i skrivajući pogled iza sunčanih naočala s ukrasnim lančićem prolaznica je djelovala vrlo opušteno i baš stylish!

Tople prošivene jakne i kaputi su hit ove zime. Izdvojili smo najljepše modele

Kaput neobične boje od miješane vune u se može nabaviti u Zarinoj limitiranoj kolekciji po cijeni od 999,90 kuna. Kako je pokazala prolaznica dolazi s velikim i iskoristivim džepovima s prednje strane I kopča se na gumbe. 

Kaput iz Zarine limitirane kolekcije | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Kaput iz Zarine limitirane kolekcije

Kako bi ti nosila ovaj neobičan kaput upečatljive boje?

Photo: Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ufffff gadno