Moda
Rich Mnisi

U Zvijezde pjevaju Danijela Martinović iznenadila nas je odjenuvši ovaj afrički brend

  • U polufinalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' Danijela Martinović zasjala je u doista posebnoj modnoj kombinaciji
  • Pjevačica je nosila predivnu haljinu brenda Rich Mnisi, koja joj je odlično pristajala
  • Uz haljinu južnoafričkog modnog brenda, Danijela je nosila cipele Högl

Omiljeni pjevačko-natjecateljski show 'Zvijezde pjevaju' bliži se kraju, a protekle subote održana je i polufinalna emisija jedanaeste sezone showa. Zanimljive nastupe natjecateljskih parova komentirao je i ocjenjivao stručni žiri, a na članici žirija, Danijeli Martinović, nismo mogli ne zamijetiti predivnu haljinu koju je nosila.

Danijela nas iz emisije u emisiju osvaja svojim stylinzima, a ovog puta nosila je eklektičnu haljinu južnoafričkog brenda Rich Mnisi

Šarena kombinacija boja i apstraktnog Bumba uzorka inspiriranog kongoanskom mitologijom, spojena je u ovoj midi haljini sa zvonolikim ukrasima na rukavima. Ispod crveno ružičaste tkanine, koja je spuštena i nabrana na ramenima, nazire se zeleno plava kombinacija tanje, tilaste tkanine s visokim ovratnikom, a ovaj spoj haljinu čini doista posebnom. Uz šarenu haljinu, Danijela je nosila crvene najlonke i salonke brenda Högl u istoj nijansi, koje su se odlično slagale s haljinom, a make up je također bio u pripadajućim, ružičastim nijansama.

Kate Middleton Možda vas zanima I princeza od Walesa voli nositi omiljeni high street brend: odabrala je pletenu haljinu Rubrika Moda Moda

Kombinacije boja koje Danijela nosi na svojoj haljini, u kolekciji brenda dostupne su i u verziji topa i suknje te dolčevite i hlača trapez kroja.

Rich Mnisi | Autor: Rich Mnisi Rich Mnisi

Rich Mnisi južnoafrički je dizajnerski brend koji je 2015. osnovao Rich Mnisi. Dizajner se svojim brendom želio približiti svojem naslijeđu i jedinstvenoj kulturi i otkriti skrivena blaga Afrike, a istovremeno stvarati mladenačke, suvremene i moderne dizajne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RICH MNISI (@rich_mnisi)

Svaka kolekcija otkriva drugačiji pogled na afričku kulturu i naslijeđe koje slavi kroz ektremističke, ali istodobno minimalisitčke inovativne dizajne, opisano je na službenoj stranici brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RICH MNISI (@rich_mnisi)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RICH MNISI (@rich_mnisi)

Brend je svoj poseban dizajnerski izričaj pokazao i kroz nedavnu suradnju s adidasom, u 'Our Homeland' kolekciji koja je predstavljena ranije ove godine. Ova suradnja slavi afričko naslijeđe i identitet Rich Mnisija te sadrži predivne odvažne sportske komade za trčanje, biciklizam, plivanje i treniranje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RICH MNISI (@rich_mnisi)

Mia Negovetić Možda vas zanima U showu 'Zvijezde pjevaju' Mia Negovetić zablistala je u Zarinoj kožnoj haljini Rubrika Moda Moda
 
Photo: Rich Mnisi

Komentari 0