Moda
Kate Middleton

I princeza od Walesa voli nositi omiljeni high street brend: odabrala je pletenu haljinu

  • Princeza od Walesa, Kate Middleton, poznata je po elegantnim kombinacija, ali i potome da voli miješati high street i luksuzne brendove
  • Tijekom nedavnog službenog pojavljivanja, Kate je nosila jednostavnu midi pletenu haljinu iz Manga u još jednom monokromatskom looku
  • Kate je haljinu maslinaste boje kombinirala s kaputom i modnim dodacima u sličnim nijansama

Pletene midi haljine jedan su od neizostavnih modnih komada jesenske i zimske garderobe, a to zna i princeza od Walesa, Kate Middleton, koja ih obožava nositi. Tako je za nedavni posjet dječjem centru u Middlesexu odabrala elegantnu midi pletenu haljinu iz Manga, koju je kombinirala sa strukiranim kaputom u sličnoj nijansi.

Monokromatski maslinasto zeleni look, Kate je upotpunila malom clutch torbicom i salonkama u nešto tamnijim zelenim nijansama.

Kate Middleton | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Kate Middleton

Haljina koju je nosila Kate, osim u maslinasto zelenoj, bila je dostupna i u karamel smeđoj boji, po cijeni od 249,90 kuna, no sve su veličine u obje nijanse nažalost rasprodane. Iz Mangove kolekcije potražili smo slične modele koji jednako dobro mogu poslužiti za elegantne monokromatske modne kombinacije, baš poput ove princeze od Walesa.

Mango haljine | Autor: Mango outlet Mango outlet pletena haljina s povišenim ovratnikom, (249,90 kn); pletena haljina s povišenim ovratnikom, (249,90 kn); pletena midi haljina, (199,90 kn); pletena haljina, (349,90 kn)

Popularni high street brend, koji vole nositi i druge slavne dame, poput Sienne Miller i Selene Gomez, nedavno je izbacio i novu kolekciju s influencericom Camilleom Charrière, koja je stvorena za partyje.

Preko haljine iz Manga, koju je stilizirala s crnim širokim kožnim remenom sa zlatnom kopčom, Kate je nosila dugi strukirani vuneni kaput također high street brenda, Hobbs.

Uvijek elegantna u svojim modnim odabirima, Kate Middleton ne boji se ni ponavljati svoje outfite ili omiljene modne komade nositi i po nekoliko puta, što je bio slučaj s crvenim Zarinim sakoom.

Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou Možda vas zanima Kate Middleton stvarno voli ovaj Zarin sako. Gdje ga je sve odjenula i s čim ga najčešće nosi? Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/PA

Komentari 0