Moda
Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou

Kate Middleton stvarno voli ovaj Zarin sako. Gdje ga je sve odjenula i s čim ga najčešće nosi?

  • Princeza od Walesa, Kate Middleton, često voli nositi pristupačnu modu, a nije joj strano ni nošenje omiljenih modnih komada više puta
  • Tako je u Zarinom crvenom blejzeru viđena već nekoliko puta, a odabrala ga je i za posebno obraćanje engleskoj ženskoj ragbi reprezentaciji
  • Elegantan sako nije prošao nezamijećeno, a mi smo pronašli slične modele

U posebnom videu objavljenom na Twitteru, princeza od Walesa, Kate Middleton imala je upečatljiv modni odabir koji su svi zamijetili. Naime, u kratkom javljanju, gdje je podržala englesku žensku ragbi reprezentaciju prije njihovog odlaska na Svjetsko prvenstvo u ragbiju na Novom Zelandu, Kate Middleton nosila je predivan crveni sako iz Zare, u kojem smo je već vidjeli. Očito joj je vrlo dragi komad! 

Uz objavljeni video stajao je opis: "Posebna poruka za sreću našim #RedRoses od naše pokroviteljice, Princeze od Walesa".

Svima je poznato da princeza od Walesa voli nositi pristupačnu modu, kao i da se ne boji "ponavljati" outfite ili kombinirati pojedine komade u nove modne kombinacije. U ovom pravom statement komadu Kate je viđena već nekoliko puta, a uvijek ga elegantno kombinira uz klasične neutralne kombinacije boja koje obično idu uz crvenu, poput bijele i crne.

Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Kate Middleton

Tako je ovaj crveni blejzer od teksturirane tkanine i ukrašen zlatnim gumbima, Kate već nosila ranije ove godine prilikom posjeta Kopenhagenu u veljači, uz košulju sa sitnim volanima na kragni te svečane crne hlače širokih nogavica. 

Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou | Autor: Pixsell/PA Pixsell/PA Kate Middleton

Kate Middleton Možda vas zanima Kate Middleton ponovno nosi pristupačan komad, pogledaj čiju je haljinu odabrala Rubrika Moda Moda

U videu na Twitteru, možemo vidjeti samo dio cjelokupnog outfita princeze od Walesa, no vidljivo je kako je i ovaj put crveni blejzer kombiniran s bijelom košuljom ispod.

Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton

Prije ove dvije prilike, Kate Middleton viđena je u modnoj kombinaciji koja je uključivala ovaj sako i na stadionu Wembley, prošle godine, prilikom nogometne utakmice.

Iako teksturirani sako od tvida na dvostruko kopčanje više nije dostupan u Zarinoj kolekciji, u trenutnoj ponudi omiljenih high street brendova potražili smo slične modele.

Kate Middleton u crvenom teksturiranom sakou | Autor: Stradivarius/Mango/Zara Stradivarius/Mango/Zara Stradivarius, teksturirani blejzer s metalnim gumbima, (209,90 kn); Mango, jakna od tvida s džepom, (449,90 kn); Zara, blejzer na preklop od strukturirane tkanine, (449,90 kn)

bež haljina Možda vas zanima Ovo je boja koju nećemo moći izbjeći sljedećih nekoliko mjeseci. A i ne želimo! Rubrika Moda Moda
 
Photo: Pixsell/PA

Komentari 0