Moda
Kate Middleton

Kate Middleton ponovno nosi pristupačan komad, pogledaj čiju je haljinu odabrala

  • Kate Middleton još je jednom bila oličenje elegancije u predivnoj haljini brenda Karen Millen
  • Britanski brend poznat po izvrsno krojenim modelima te kvalitetnim tkaninama, kao i elegantnim siluetama svojih modela
  • Prilikom službenog pojavljivanja, jedan od njihovih modela, koji je trenutno na sniženju, nosila je i princeza od Walesa

Princeza od Walesa uvijek viđamo u elegantnim izdanjima i pažljivo biranim modnim komadima, a posebno voli nositi odjeću brendova koji pripadaju pristupačnoj modi. Prilikom posjete porodiljnom odjelu Royal Surrey County Hospital bolnice, Kate Middleton sastala se s osobljem koje pruža njegu i skrb trudnicama i novim majkama te za tu prigodu odabrala britansku modnu marku. U pravoj suprotnosti s oblačnim vremenom i sivim oblacima, princeza od Walesa zasjala je u jednostavnoj oker žutoj midi haljini britanskog modnog brenda Karen Millen.

Kate Middleton | Autor: Doug Peters/EMPICS / Pixsell Doug Peters/EMPICS / Pixsell Kate Middleton u haljini Karen Millen

Karen Millen britanski je modni brend za žene koji cjenovno možemo smjestiti između high streeta i luksuznih brendova, budući da svojom ponudom pruža odlične i elegantne modele izrađene od kvalitetnih materijala, po pristupačnim cijenama. Karen Millen istoimeni brend osnovala je 1981. s partnerom Kevinom Stanfordom te su ispočetka u svojoj ponudi imali samo bijele košulje. Otad je ponuda iznimno proširena, a brend je posebno poznat po svojim detaljno krojenim modelima, kaputima te odjeći za svečane prigode. 

Kate Middleton | Autor: Doug Peters/EMPICS / Pixsell Doug Peters/EMPICS / Pixsell Kate Middleton u haljini Karen Millen

Karen Millen haljina oker žute boje imala je plisiranu suknju te V-izrez s podignutom kragnom i puf rukavima. Kate ju uz haljinu nosila i remen u istoj nijansi koji je dodatno naglasio njenu vitku figuru. 

Kate Middleton | Autor: Doug Peters/EMPICS / Pixsell Doug Peters/EMPICS / Pixsell Kate Middleton u haljini Karen Millen

Cijena haljine koju je nosila Kate Middleton je trenutno snižena na 1505,56 kuna te iako je bila dostupna u nekoliko boja, uključujući i žutu koju je nosila Kate Middleton te druge nijanse poput puderaste, crne i plave, sad je dostupna samo u svijetloj i elegantnoj boji bjelokosti na stranici brenda - Kateino pojavljivanje u njoj sigurno pridonijelo prodaji.

haljina Karen Millen | Autor: debenhams.com debenhams.com Karen Millen plisirana haljina

Kao i obično, uz odjevnu kombinaciju nije nosila mnogo modnih dodataka, a haljinu je kombinirala uz cipele s visokom potpeticom Gianvito Rossi i pismo torbu Natasha Midnight brenda Emmy London u jednakim tamnoplavim nijansama brušene kože. Od nakita je nosila predivne viseće naušnice od bijelog zlata ukrašene dijamantima.

Jelena Marinović Možda vas zanima Našoj influencerici žene su "razvalile" inbox s upitima za ovu Zarinu haljinu Rubrika Moda Moda
Photo: Doug Peters/EMPICS / Pixsell

Komentari 0