Moda
Mia Negovetić

U showu 'Zvijezde pjevaju' Mia Negovetić zablistala je u Zarinoj kožnoj haljini

  • Peta emisija showa 'Zvijezde pjevaju' ponovno je donijela i zanimljive modne kombinacije
  • Mia Negovetić u dva je nastupa nosila kožne modne kombinacije, no posebno nam se svidio outfit s crvenom haljinom od umjetne kože
  • Midi haljina iz Zare Miji je pristajala savršeno u kombinaciji s crvenim čizmicama na petu

Proteklog vikenda imali smo priliku gledati još jednu emisiju nove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'. Kao i svaki put dosad, osim pjevačkih sposobnosti natjecateljskih parova, veliku pozornost su privukle i modne kombinacije sudionika emisije. Uz crnu i elegantnu haljinu voditeljice Barbare Kolar, koju su krasili cut out detalji, pažnju je svakako privukla i crvena kožna haljina, koju je nosila mlada pjevačica Mia Negovetić.

Tijekom nastupa s Bojanom Jambrošićem, Mia je nosila Zarinu efektnu crvenu midi haljinu bez naramenica, izrađenu od umjetne kože. Uz crvenu haljinu, Mia je kombinirala i čizmice na petu u istoj boji! Crvena modna kombinacija izvrsno se slagala s Mijinom tamnosmeđom bojom kose.

Haljina je na Zarinoj stranici dostupna po cijeni od 279,90 kuna.

Zara haljina | Autor: Zara Zara haljina od umjetne kože, (279,90 kn)

Crvena haljina nije bila jedini Mijin outfit tijekom ove emisije, već je Mia ranije u emisiji, u nastupu s influencerom Markom Cuccurinom, nastupila u još jednoj kožnoj kombinaciji, ovaj put u crnoj boji. Par je zajedno otpjevao pjesmu 'Beggin', u verziji grupe Maneskin, budući da je rock bio jedan od žanrova koji su kandidati trebali otpjevati, uz pop, baladu i šansonu.

U petoj emisiji jedanaeste sezone, od showa su se oprostili Ivana Kindl i Goran Grgić, a sljedeće subote već nam slijedi polufinale!

Danijela Martinović Možda vas zanima Koji to čupavi sako Danijela nosi u Zvijezde pjevaju? Pjevačica je otkrila od koga je posudila ovaj stari komad Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @zvijezdepjevaju_hrt

Komentari 0