Stars
Danijela Martinović

Koji to čupavi sako Danijela nosi u Zvijezde pjevaju? Pjevačica je otkrila od koga je posudila ovaj stari komad

  • Već smo dočekali i četvrtu emisiju ' Zvijezde pjevaju', a Danijela Martinović ponovno je odabrala upečatljiv styling
  • Nakon haljine od vinila s detaljem od tila, u novoj je emisiji ' Zvijezde pjevaju' odlučila se za vintage tirkizni sako
  • Vintage modni komad odlično joj je pristajao, a modnu kombinaciju upotpunila je ništa manje zanimljivim hlačama

Danijela Martinović nastavlja sa zanimljivim stylinzima iz emisije u emisiju showa 'Zvijezde pjevaju'. Članica žirija u novoj epizodi showa proteklog vikenda nosila je modnu kombinaciju za koju je ponovno zaslužna stilistica i modna influencerica Barbara Repe, a Danijela je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije outfita te objasnila priču koja se krije iza njih.

I dok su se mnogi pitali gdje je pjevačica kupila osebujan "čupavi" sako i koji je to brend, ona je otkrila: "Volim vintage komade koji imaju priču... a ovaj odličan sako posuđen je od mame moje drage @barbara.repe pa smo sve skupa iskombinirale s efektnim šljaštećim hlačama i Högl cipelama. Baš funky, zar ne?", napisala je Danijela u opisu ispod niza fotografija.

Mia Negovetić i Marco Cuccurin Možda vas zanima Trendi hlače Mije Negovetić seksepilnima čini izrezani detalj. Evo sličnih za sve hrabre... Rubrika Stars Stars

Pjevačica je u četvrtoj emisiji 11. sezone showa tako nosila vintage čupavi oversize sako u tirkiznoj boji, kombiniran sa širokim crnim remenom oko struka. Uz sako je nosila i šljokičaste maslinastozelene hlače, a cijeli styling upotpunile su bijele Högl cipele.

 Pazilo se na svaki detalj pa je tako i Danijelin make up odgovarao boji sakoa, a Danijela je u komentarima prikupila same komplimente svojih obožavatelja!

U četvrtoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' natjecatelji su imali zadatak pjevati šansone i funk hitove, a od daljnjeg natjecanja oprostile su se Mila Horvat i Lara Antić Prskalo.

Sljedeću emisiju showa i nove stylinge možemo očekivati već iduće subote!

haljina s tilom Možda vas zanima Danijela Martinović i Maja Šuput nose haljine na istu foru. Raskošan detalj ih spaja, a sve ostalo razdvaja Rubrika Moda Moda
Photo: @danijelamartinovicofficial

Komentari 0