Life&style
Mila Horvat i Lara Antić Prskalo u showu 'Zvijezde pjevaju'

Mila Horvat oduševila je žiri u showu 'Zvijezde pjevaju': "Nije mi važna pjesma, već emocija..."

  • Sportska novinarka Mila Horvat u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' pjeva u paru s Larom Antić Prskalom 
  • Mila je oduševila već prvim nastupom, a drugi nastup donio je djevojkama prvo mjesto u poretku 
  • Otkrila je i kako joj je prva emisija showa bila strašan stres iako inače nema tremu prije javnih nastupa

U drugoj emisiji 11. sezone HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' zvijezde i njihovi mentori natjecali su se pjevajući pop i rock hitove, a emisiju je napustio i prvi par. Parove je i ovog puta ocjenjivao žiri u kojem se nalaze Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca.

Matea Šeparović i Bojan Jambrošić u 'Zvijezde pjevaju' Možda vas zanima Tko je novinarka Matea Šeparović koja je prekrasnim glasom oduševila sve u showu 'Zvijezde pjevaju' Rubrika Stars Stars

Sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo otpjevale su pjesmu Amy Winehouse 'You Know I'm No Good', a svojom izvedbom oduševile su žiri. „Ako se moram pozdraviti večeras, onda sam se htjela oprostiti sa stilom“, rekla je Mila Horvat, a onda su uslijedili komentari žirija.„Dala si sebi gušta da neke dijelove napraviš po svome, vidi se da si uživala“, rekla je Danijela Martinović. „Rekli su mi da ti dobro pjevaš, pa ti stvarno dobro pjevaš“, dodao je Mario Battifiaca. Djevojke su od žirija dobile 21 bod te su time zasjele na prvo mjesto na tablici te su tamo i ostale do kraja emisije. Prvi par koji je napustio show su Mario Valentić i Antonija Matković Šerić.

@zvijezdepjevaju Nikad dosadno u backstageu 😂 #zvijezdepjevaju ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Mila Horvat je ove subote po prvi put nastupila sa svojom mentoricom Larom Antić Prskalo, obzirom da je Lara prošlog vikenda bila spriječena zbog upale grla i ždrijela. Djevojke su odmah briljirale… 

Mila Horvat je na HRT-u provela 13 godina gdje je izgradila karijeru u sportskom programu. Mnogi je pamte kao voditeljicu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', s kolegom Duškom Ćurlićem vodila je emisiju 'Nedjeljom lagano' te je radila na nizu drugih projekata. Od HRT-a se oprostila 2013. godine nakon što se suočila s teškom zdravstvenom dijagnozom pa se zbog zdravstvenih problema povukla na neko vrijeme sa malih ekrana.

Nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni. Prošle godine objavila je da se seli u Englesku te će raditi kao nogometna agentica. Ove godine otkrila je da nije sama, odnosno, da je već duže vrijeme u vezi s tajanstvenim Španjolcem. 

Priznala je i da joj je lijepo vratiti se na HRT nakon sedam godina. „Čak sam tražila u torbi i onu našu karticu za registriranje na ulazu“, rekla je Mila u intervjuu za 24sata u kojem je odgovarala na brojna 'blic' pitanja. 

Priznala je i da je zbog svog perfekcionizma imala čak i zločeste ispade kada je saznala da će nastupati bez svoje mentorice, ali stvar je spasila Gina Victoria Damjanović. „Taj tjedan bio mi je tragikomedija s elementima horora, ali Gina je stigla taman na vrijeme, pet do 12“, rekla je voditeljica.

Mila Horvat otkrila je i kako joj je prva emisija showa bila strašan stres i da je jedva čekala završiti s nastupom. „Nisam tremaš, ali u prvoj emisiji imala sam baš tremu“. Što se tiče pjesama, kaže da joj je svejedno pjeva li na hrvatskom ili engleskom, tj. „nije mi važna pjesma, nego emocija koju izaziva u meni“. 

Kaže da ne razmišlja o finalu showa 'Zvijezde pjevaju', nego jednostavno želi uživati u pjevanju. Prisjetila se pritom i finala showa 'Plesa sa zvijezdama', u kojem je plesala s partnerom Robertom Schubertom. Otkrila je da svoj uspjeh u toj emisiji pripisuje opuštenosti i neopterećenosti s kojom su ona i njen plesni partner pristupili natjecanju. 

Izjavila je kako joj je najdraža emisija koju je vodila na HRT-u Europsko prvenstvo u nogometu 2012. godine, gdje je imala i uredničku ulogu te je, kako sama kaže, „ravnopravno stala uz bok svojim iskusnim muškim kolegama.“ Otkrila je i omiljenog nogometaša: „Od današnje generacije Luka Modrić, a od starijih Zvonimir Boban.“

Na pitanje kako bi se opisala u tri riječi, odgovorila je: „Perfekcionist, profesionalac i ogromni emotivac.“ 

Cijeli intervju možeš pogledati u videuu…

 

Možda vas zanima Komedija 'Komik Motion Show' velike zvijezde 'Cirque du Soleila' uskoro će zaigrati u Ludoj kući Rubrika Life&style Life&style
Photo: HRT

Komentari 0