Moda

U Stradivairus su stigle odlične kaubojke - obožavat ćemo ih nositi tijekom proljeća

Iako su kaubojke zaštitni znak proljeća posljednjih nekoliko sezona, ne možemo ne primijetiti utjecaj koji Beyonce i njezine nove country pjesme imaju na modu. TikTokom je zavladala kaubojska ludnica, a u ponudama trgovina sve više možemo vidjeti kaubojske šešire, čizme, ali i druge odjevne predmete od antilopa te modne kombinacije od trapera. Nama se trend sviđa i doživljavamo ga kao zabavno odmak od tihog luksuza i komada s kojima "igramo na sigurno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđela Kulaš (@andelica7)

U Stradivarius je stigla nova kolekcija kaubojki, a ne postoji model koji već nismo zamislili u svom ormaru, kao i kombinacije na koje ćemo ga nositi. U ponudi su razni modeli, od onih viših do niskih, kao i razne boje, od crnih, preko bijelih i crvenih. Donosimo detaljan uvid u dostupne modele, a vjerujemo da će i tebi, baš kao i nama, biti teško pronaći favorita. P.S. požuri sa šopingom jer nestaju s polica brzinom munje.

Možda vas zanima U Borovu smo pronašli divan model kaubojki po odličnoj, sniženoj cijeni Rubrika Moda Moda

Kaubojske čizme s detaljima

Kada bismo morali opisati kako zamišljamo idealne kaubojske čizme - to bi bio ovaj model. Dužine do gornjeg dijela lista uz "izrezbarene" motive zvijezda u dvije boje. Stradivarius u ponudi ima crno bijelu i crveno bijelu kombinaciju, a mi ne možemo odabrati koji model nam je više cool. Cijena ovog modela je 49,99 eura.

Foto: Stradivarius, crno bijele kaubojke (49,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, crno bijele kaubojke (49,99 eura) Foto: Stradivarius, crveno bijele kaubojke (49,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, crveno bijele kaubojke (49,99 eura)

Ravne kaubojke

Još jedan fora model kaubojki dolazi u nekoliko boja i po sebi imaju motiv plamenova. Ove kaubojke su malo više, a imaju i ravnu petu, a zanimljiv detalj je i njihov zaobljeni vrh. Ove ravne kaubojke dolaze u crvenoj i bijeloj boji, a cijena im je 55,99 eura.

Foto: Stradivarius, visoke bijele kaubojke ravne pete (55,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, visoke bijele kaubojke ravne pete (55,99 eura) Foto: Stradivarius, visoke crvene kaubojke ravne pete (55,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, visoke crvene kaubojke ravne pete (55,99 eura)

Klasični crni modeli

U ponudi Stradivarius nije zaboravio ni na one koji vole igrati na sigurno pa donosi čak tri modela klasičnih crnih kaubojki koji će se uklopiti u svaki stil. Prve su klasične crne čizme koje po sebi nemaju nikakve dodatne elemente osim prepoznatljive kaubojske pete i vrha. Njihova cijena je 39,99 eura.

Foto: Stradivarius, klasične crne kaubojke (39,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, klasične crne kaubojke (39,99 eura)

Druga dva modela su slični, razlikuju se u visini. Jedne su do polovice lista, dok druge sežu skoro do koljena. Oba modela po sebi imaju zanimljive crne uzorke plamenova. Cijena oba modela je 49,99 eura.

Foto: Stradivarius, niže crne kaubojke (49,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, niže crne kaubojke (49,99 eura) Foto: Stradivarius, visoke crne kaubojke (49,99 eura) | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius, visoke crne kaubojke (49,99 eura)

 

Možda vas zanima Kaubojke, ljetna haljina i sako: snimili smo dva slična stylinga u Zadru i Zagrebu. Koji je bolji? Rubrika Moda Moda

 

Photo: Stradivarius

Komentari 0