Moda

Kaubojke-natikače? U Bershki smo pronašli neobičan model natikača u kaubojskom stilu i oduševljeni smo!

Iako ti možda spoj natikača i kaubojki na prvu zvuči bizarno, Bershka je pokazala da je zapravo riječ o fora sinergiji koja će te sigurno potaknuti na kreiranje nešto odvažnijih kombinacija. Naime, radi se o natikačama iz najnovije kolekcije koje su već sad podijelile brojna mišljenja, odnosno nekima se sviđaju, dok bi drugi ovaj neobičan dizajn ipak zaobišli.

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (29,99 eura)

Mi moramo priznati da svakako jest riječ o specifičnom modelu, ali to ne znači da ne može izgledati dobro. Potaknuti time, odlučili smo ti dati nekoliko ideja kako ih kombinirati i izgledati sjajno. Budući da je ovaj model namijenjen dnevnim outfitima, predlažemo da ih nosiš s najdražim trapericama visokog struka, košuljom ili tanjim džemperom te kožnatom jaknom. Na taj način u svega nekoliko koraka kreirat ćeš stylish look koji neće proći nezapaženo, a isto tako, ne zaboravi niti na ostatak modnih detalja.

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (29,99 eura)

Još jedna dobra opcija je i opcija sa slip suknjom. Naime, midi modeli će posebno dobro izgledati u kombinaciji s Bershkinim natikača-kaubojkama, a slobodno se poigraj s uzorcima koji će kombinaciji dati dodatnu dinamiku. Primjerice, modni komadi s prugicama ili cvjetnim uzorkom, odlično će se uklopiti u ovu modnu priču.

Miu Miu mokasinke Možda vas zanima Za ove H&M mokasine mnogi bi se mogli zabuniti da na nogama imamo kultni Miu Miu model Rubrika Moda Moda

Kada je riječ o večernjim varijantama, ove cipele možda i nisu naš prvi odabir, ali opet sve ovisi o tome gdje ideš. Ako se radi o nešto opuštenim druženju, možeš ih kombinirati s mini modelima suknji i topovima, a naravno, nepogrješiv odabir su i haljine. Što se tiče detalja, biraj jednostavne modele poput tanjih ring naušnica ili ogrlica, odnosno prstenja.

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (29,99 eura)  | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (29,99 eura)

Možda vas zanima U Stradivariusu smo pronašli vrlo stylish kaubojske čizame, ove modele se isplati kupiti Rubrika Moda Moda
Photo: Bershka

Komentari 0