Moda
Miu Miu mokasinke

Za ove H&M mokasine mnogi bi se mogli zabuniti da na nogama imamo kultni Miu Miu model

  • H&M nova kolekcija puna je minimalističkih komada koji izgledaju skupocjeno, no cijena im je, naravno,  pristupačna
  • Par mokasinki od umjetne lakirane kože posebno nam se sviđa, a dizajnom i detaljima podsjetile su nas na obožavani model Miu Miu Penny mokasinki
  • Glatka crna koža u jednostavnom dizajnu s decentnim zlatnim detaljem čini ih neodoljivima

Iako velika sniženja još uvijek nisu završila (premda je izbor modela i veličina sad već stvarno na izmaku), u H&M, ali i druge brendove već su stigle i nove kolekcije, od kojih mnoge odišu minimalističkom estetikom.

Nova kolekcija iz H&M-a također je jedna od njih, a paleta boja vrti se oko neutralnih tonova bež, smeđe, maslinasto zelene, krem te bijele i crne, što su boje na koje se uvijek možemo osloniti. Kako u minimalističkim outfitima, tako i u stvaranju capsule garderobe sastavljene od blazera, strukiranih košulja, midi haljina i hlača širokih nogavica. Uz odlično krojene jednostavne odjevne komade od koji neki i nadilaze trendove, možemo ubrojiti i određene modele cipela.

h&m mokasinke | Autor: H&M H&M Foto: H&M, mokasinke

Nama su posebno zapele za oko crne mokasinke od sjajne umjetne kože, koje su nas dizajnom odmah podsjetile na kultni Miu Miu kožni model Penny mokasinki, koje na prednjem dijelu krasi mali zlatni logo brenda.

Miu Miu mokasinke | Autor: Instagram @linda_in_style Instagram @linda_in_style Foto: Instagram @linda_in_style

Zara sandale Možda vas zanima Ove Zarine sandale spajaju dva velika trenda u jednom modelu - crvenu boju i 3D cvijeće! Rubrika Moda Moda

h&m mokasinke | Autor: H&M H&M Foto: H&M, mokasinke

Klasičan par ovakvih mokasinki neophodan nam je u ormaru budući da se uklapa u različite modne kombinacije tijekom cijele godine, a ovaj crni model s elegantnim ukrasnim metalnim detaljem u zlatnoj boji savršeno će se uklopiti u našu kolekciju cipela.

h&m mokasinke | Autor: H&M H&M Foto: H&M, mokasinke (29,99 eura)

Jednostavan dizajn s prošivom na prednjoj strani kao i glatki potplati dodaju na eleganciji i sofisticiranosti ovog modela, koji lako može zamijeniti dizajnerski par sličnih mokasinki!

Možda vas zanima 5 trendova cipela koje će (za)vladati ove godine: od čizama iznad koljena do zlatnih potpetica Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @linda_in_style

Komentari 0