Moda

U Borovu smo pronašli divan model kaubojki po odličnoj, sniženoj cijeni

  • Kaubojske čizme su se u modu počele vraćati još 2022., no nikada ih nismo imali prilike vidjeti češće nego što je to bio slučaj protekle godine
  • A sudeći po broju slavnih ljepotica koje ih redovito dodaju stylinzima, čini se da ih se nećemo tako skoro odreći
  • Budući da su toliko popularne, ponuda kaubojki nije nikada bila bogatija, a savršen model koji će pristajati uz doslovno svaku kombinaciju koju zamislimo pronašli smo u ponudi Borova, i to po odličnoj cijeni

Posljednjih smo godina svjedočili brojnim trendovima od kojih su neki trajali tek jednu sezonu, dok su neki drugi tek nakon nekoliko mjeseci doživjeli pravi procvat i prometnuli se u one koje ćemo gledati još barem nekoliko sezona. Kaubojske čizme kao nezaobilazan element ranchcore iliti cowgirl estetike jedan su od njih pa ih tako, iako su se u modu počele vraćati još 2022., nikada nismo imali prilike vidjeti češće nego što je to bio slučaj protekle godine. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

A sudeći po broju slavnih ljepotica koje ih redovito dodaju svojim stylinzima, čini se da ih se nećemo tako skoro riješiti. Od Else Hosk koja je velika zaljubljenica u ovakve modele i koja ih rado nosi s trapericama te Gwen Stefani koja je žarko plavi model upasirala s bermudama i bundom geometrijskog crno-bijelog uzorka do Emily Ratajkowski koja ih jednako obožava nositi uz traperice kao i uz lepršave haljine, kaubojke, čini se, uistinu pristaju uz sve.

Lidija Lešić kaubojske čizme Možda vas zanima Lidija Lešić nosi odličan model kaubojskih čizama, pronašli smo slične na sniženju! Rubrika Moda Moda

Bilo da nas privlači ideja da njima kao stylish komadom razigramo nešto elegantnije kombinacije, bilo da bez njih ne možemo zamisliti svoje omiljene boho i cowgirl stylinge, kaubojke su postale jedan od onih komada koji je u svakoj garderobi dobrodošao i koji će svaku kombinaciju instantno učiniti barem malčice zanimljivijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Budući da su toliko popularne, nije nikakav problem pronaći model koji bi bio baš po našem ukusu. Od nešto decentnijih modela iz high street ponude do onih dizajnerskih koje nerijetko dolaze u intenzivnim nijansama i s veoma glasnim detaljima, ponuda nije nikada bila bogatija, a savršen model koji će pristajati uz doslovno svaku kombinaciju koju zamislimo pronašli smo u ponudi Borova, i to po odličnoj cijeni.

Možda vas zanima Uz tople slojeve, i sako može biti zimski komad. Rihanna i Rosie su obožavateljice ovakvog looka Rubrika Moda Moda

Niži, crni model sa svega par centimetara visokom petom trenutačno se može kupiti po 20% nižoj cijeni, za svega 67,96 eura, a što je i više nego odlična cijena budući da je riječ o čizmicama ručno izrađenima od najfinije kože. 

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, kaubojske čizme (67,96 eura)

Sa svojom pročišćenom estetikom i tek tri remenčića te šavovima prepoznatljivima za ovakve modele, djeluju vrlo elegantno, zahvaljujući čemu će odlično funkcionirati kao dio nešto ozbiljnijih kombinacija, a rado bismo ih nosili i uz mnoštvo ležernijih komada, od naravno traperica i košulja, do bermuda, suknji i lepršavih haljina. Bilo da se spremamo za odlazak na posao, kavu u gradu ili pak koji od brojnih festivala koji nas očekuju, ovo je onaj jedan model s kojim ne možemo pogriješiti!

 | Autor: Borovo Borovo Foto: Borovo, kaubojske čizme (67,96 eura)

Photo: Instagram @hoskelsa

Komentari 0